TPS:n Hyyrynen ja Nyberg solmivat uudet jatkosopimukset

21.11.2012 12:41

TPS kiinnitti kaksi kokenutta pelaajaansa ensi kauden joukkueeseensa, kun hyökkääjä Mikko Hyyrynen ja Jaakko Nyberg solmivat vuoden pituiset jatkosopimukset.

31-vuotias Nyberg on kuulunut TPS:n puolustuksen tukipilareihin jo kaudesta 2009 lähtien, jolloin hän palasi Suomeen ja Veikkausliigaan Norjasta. Nyberg on pelannut Veikkausliigassa 151 ottelua ja viimeistellyt niissä kahdeksan maalia. Nyberg on voittanut neljän TPS-kautensa aikana kolme SM-pronssia sekä Suomen Cupin. Hän aloittaa pelaamisen ohessa myös valmennustehtävät TPS:n junioreissa ja saa vastuulleen B17-joukkueen valmentamisen.

35-vuotias Hyyrynen aloitti liigauransa jo kaudella 2001 FC Lahden paidassa. Lahdesta hän siirtyi Turkuun ja TPS-paitaan seuraavaksi vuodeksi. Hyyrynen oli nostamassa raitapaitoja Veikkausliigaan kauden 2002 päätteeksi. Hänen ensimmäinen TPS-kierroksensa päättyi kauteen 2006, mutta ympyrä sulkeutui vuosi sitten, kun Hyyrynen puki tutun raitapaidan päälleen seitsemän vuoden tauon jälkeen. Hyyrysen Veikkausliigasaldot ovat komeaa luettavaa, 247 ottelua ja 66 maalia.

- Nämä pelaajat tuovat johtajuutta ja kokemusta sekä koppiin, että kentälle. Nyberg pelasi tasapainoisen kauden puolustuksen johtajana ja Hyyrynen toi hyökkäyspeliimme aina jotain uutta kentälle tullessaan. Nuoret pelaajamme oppivat näiden pelaajien rinnalla koko ajan uusia asioita. On hienoa, että saamme hyödyntää heidän kokemustaan pelaamisen ohella myös valmennustehtävissä, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki toteaa tyytyväisenä.