TPS:n A- ja B-junioreilla täydellinen Oulun reissu

TPS:n A- ja B-juniorit tekivät täydellisen onnistuneen Oulun reissun lauantaina. Ensiksi TPS:n BSM-joukkue kohtasi B-poikien SM-sarjan toisella kierroksella Oulun Luistinseuran. Joukkue hoiti varmoin ottein pisteet Turkuun lukemin 0-2.

Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä ja varsinaisia maalipaikkoja oli kummallakin joukkueella vähän. TPS siirtyi kuitenkin johtoon 17. minuutilla pienen maalinedushässäkän jälkeen. Maalin OLS:n verkkoon upotti Joonas Madetoja. 58. minuutilla Matias Hilska esitteli puolestaan taitojaan iskemällä uskomattoman tykin reilusta 20 metristä OLS-maalin yläkulmaan! Tämän jälkeen maaleja ei enää nähty, joten TPS BSM jatkaa taivaltaan SM-sarjassa puhtaalla pelillä. Kahden ottelun jälkeen kasassa on siis aloituspisteet mukaan lukien 8 pinnaa ja nolla päästettyä maalia.

TPS:n B-junioreiden seuraava ottelu pelataan tulevana lauantaina 19.5. klo 13.00 Urheilupuiston yläkentällä. Tuolloin TPS isännöi Tampereen Pallo-Veikkoja.

OLS – TPS BSM 0-2 (0-1)
17′ Joonas Madetoja (Rinnevaara) 0-1
58′ Matias Hilska (Rinnevaara) 0-2

TPS:n avaus:
Arnold Uschanoff (mv), Jani Jussila, Leevi Puputti, Aleksi Ojanperä, Karl Kaasik, Joonas Madetoja, Jesper Kivikoski, Matias Hilska (C), Anton Hirvaskari (53′ Högerman), Julius Rinnevaara (64′ Forsman), Joonas Madetoja

Vaihdossa:
Jere Aalto (mv), Perttu Högerman, Janne Forsman

Myös TPS:n A-juniorit jatkavat B-junnujen tavoin puhtaalla pelillä A-poikien SM-sarjassa. BSM:n pelin jälkeen TPS ASM kohtasi Tervareiden ja OLS:n yhteisjoukkueen ja hoiti ottelun tyylikkäästi niin ikään selvin numeroin 0-3.

– Voitto oli hieno, mutta ei tullut helpolla. Vaikka johdimme tauolla, oli meillä ensimmäisellä puoliajalla hiukan vaikeuksia avata omaa peliämme vastustajan prässätessä erittäin aggressiivisesti ylhäältä. Toinen puoliaika oli kuitenkin täysin meidän. Lisäsimme liikettä keskikentällä ja haimme palloja alempaa, ja saimme näin hyökkäykset paremmin käyntiin. Tämä oli meiltä jälleen hyvä joukkuesuoritus, joka on tietenkin meidän elinehto tässä sarjassa, TPS ASM:n päävalmentaja Matthias Ahonen kiitteli joukkueen suoritusta.

ASM:n ringistä oli poissa mm. Tullan veljekset ja joukkueen kokoonpanoon oli saatukin täydennystä TPS:n B-junioriosastosta.

– Meillä oli poissaolojen vuoksi kolme pelaajaa B-junnuista avustamassa ottelussa: Matej Hradecky, Lucas Gabrielsson ja Atte Sihvonen. He olivat ensimmäistä kertaa meidän mukana ja täytyy sanoa, että he kyllä paikkasivat puuttuvia pelaajia loistavasti, Ahonen lisäsi.

Voiton myötä A-juniorit jatkavat sarjassa toisena kuudella pisteellä. TPS:n A-junioreiden seuraava koitos on kotiottelu VIFK:ta vastaan. Ottelu pelataan lauantaina 19.5. klo 15.00 Kupittaan 5 kentällä.

Tervarit-j/OLS YJ – TPS ASM 0-3 (0-1)
20′ Erol Ates 0-1
66′ Jere Uusitalo 0-2
74′ Lucas Gabrielsson 0-3

Kai Nyroos, Dardan Sadiku, Viljami Alho, Jere Uusitalo, Jonni Peräaho (79′ Virtanen), Arsalan Azizi, Atte Sihvonen, Matej Hradecky, Erol Ates, Lucas Gabrielsson, Emil Öhberg (mv)