TPS kaatui SJK:n kahteen salamamaaliin

TPS sai jälleen mustan alun, kun Juho Lähde rokotti vanhaa seuraansa jo ottelun toisella minuutilla. TPS:n kannalta alkoi näyttämään yhä synkemmältä, kun Akseli Pelvas vei isännät jo kahden maalin johtoon 14. minuutilla. TPS nousi tukalasta tilanteestaan huolimatta otteluun mukaan aivan ensimmäisen puoliajan loppulla, kun Sami Rähmönen kavensi lukemiksi 2-1.

TPS:llä oli omat paikkansa myös vielä tasoittaa ottelu, mutta SM-hopeassa kiinni oleva SJK pystyi pitämään johtoasemansa. Santeri Mäkinen teki ensiesiintymisensä Veikkausliigassa tällä kaudella, kun hänet vaihdettiin kentälle ottelun 73. minuutilla.

TPS:n taistelu jatkuu ensi sunnuntaina, kun HJK saapuu Kupittaalle. Ottelu alkaa klo 17.00.