TPS jalkapallon ja Sairaala Mehiläisen pitkä yhteistyö saa jatkoa

25.01.2017 17:45

Jalkapallon Ykkösessä pelaava TPS jatkaa yhteistyötään Sairaala Mehiläisen kanssa. TPS jalkapallon ja Sairaala Mehiläisen yhteistyö on ollut todella pitkäjänteistä kumppanuutta, sillä yhteistyötä on tehty yhtäjaksoisesti kohta jo viisitoista vuotta. Tuorein sopimus kattaa TPS:n jalkapalloilijoiden terveyden- ja sairaanhoidon niin TPS juniorijalkapallon puolella, kuin miesten ja naisten edustusjoukkueissakin.

Edustusjoukkueen sopimus on 1+2-vuotinen ja siinä on optio mahdollisesta sarjanoususta. TPS juniorijalkapallon tuorein jatkosopimus on kolmivuotinen. TPS:n lääkäreinä toimii koko Mehiläisen Turun Urheiluklinikan lääkäritiimi, mutta TPS:n edustusjoukkueen vastaavana lääkärinä aloittaa jo toisen kautensa Petri Kallio.

- Haluan tuoda TPS:n joukkueeseen turvaa ja kannustusta, mutta myös matalan kynnyksen tukea terveydenhuoltoon liittyvissä asioissa. Urheilussa sattuu ja tapahtuu, se me kaikki tiedetään. Meillä on monipuoliset palvelut, mahdollisuus reagoida nopeasti ja viedä hoitoprosessi loppuun asti, leikkaukseen ja sen jälkeisiin kuntoutuksiin asti. Koko muukin TPS jalkapallon organisaatio saa kaikki terveydenhuoltopalvelut meiltä, Kallio muistuttaa.

TPS:n ja Mehiläisen yhteistyöprojektissa on uutta "koutsi kondikseen" -projekti. Mehiläinen nimittäin seuraa kevään ajan päävalmentaja Mika Laurikaisen kuntoa. Laurikainen on toki lähtökohtaisesti jo hyvässä kunnossa, mutta yrittää nyt kohentaa kuntoaan entisestään Mehiläisen kunto-ohjelman ja seurannan avulla.

- Koetetaan saada tämäkin valmentaja parempaan kuntoon. Olen koettanut kuntoilla tätä projektia varten. Minusta mitataan tiettyjä asioita, katsotaan arvoja ja tehdään töitä yleensäkin oman kunnon eteen. Ihan huippukuntoon ei enää tällä iällä päästä, mutta terveet elämäntavat auttavat parantamaan kuntoa. Lähdin innoissani tähän projektiin mukaan, Laurikainen myöntää.

Seuraa koutsi kuntoon -projektia TPS TV:stä:
https://tpstv.fi/tps-jalkapallon-ja-sairaala-mehilaisen-pitka-yhteistyo-saa-jatkoa/