TPS jalkapallo on julkaissut oman mobiilisovelluksen

17.11.2016 18:30

TPS jalkapallo on toteuttanut yhteistyössä littoislaisen Appcando –yrityksen kanssa uuden FC TPS -mobiilisovelluksen.. Ensimmäiseen kehitysvaiheeseen kuuluvat mm.  tuote- ja kausarimyynti, somefiidit, push-viestit ja äänestystoiminnot. Sovelluksessa on myös valmiina ominaisuus ottelutapahtumien kioskimyyntitoiminnoille ja katsomotoimituksille.

- Haluamme toteuttaa uusia asioita ja tässä mobiilisovelluksessa yhdistyvät sekä myyntitoiminta tapahtumissa että informatiivinen puoli. Palveluiden ostamisen yhteydessä käyvät maksuvälineinä yleisimmät luottokortit (Visa ja Mastercard). Halusimme alun perin pilotoida tämän sovelluksen jo tämän kauden puolella, mutta aina nämä tekniset projektit eivät suju suunnitelmien mukaan. Hyvä kuitenkin, että saadaan tämä nyt auki, niin meilllä on aikaa kehittää sovellusta ennen ensi kauden alkua, TPS jalkapallon myyntipäällikkö Timo Tuominen taustoittaa.

- Jatkossa julkaisemme tätä kautta muun muassa ottelulehtisen sekä tarjoamme mahdollisesti otteluiden liveseurantaa. Muitakin uusia ominaisuuksia on tulossa. Kehitysideoita ja palautetta otetaan erittäin mielellään vastaan, Tuominen muistuttaa.

TPS jalkapallon uusi mobiilisovellus on ladattavissa nyt Googlen Play-kaupassa sekä myöhemmin myös App-storessa.HUOM! Kaikkien marraskuun aikana sovelluksen ladanneiden ja tilin luoneiden kesken arvotaan kannattajatuotesetti, johon kuuluu pipo ja kannattajahuivi.