TPS haluaa pysyä mitalinsyrjässä kiinni

Veikkausliigassa neljäntenä oleva TPS kohtaa Veritas Stadionilla torstaina 13.10. MYPA:n klo 18.30 alkaen. TPS halua pysyä mitalinsyrjässä kiinni vaikka väkisin ja nyt siihen on oiva tilaisuus MYPA:n kustannuksella. TPS on tällä hetkellä pronssissa kiinni olevasta JJK:sta vain kahden pisteen päässä ja jyväskyläläiset joutuvat torstaina tuplamestari-HJK:n mankeliin.

TPS pelasi ennen maaottelutaukoa tasapelin Hongan vieraana ja MYPA kaatoi kotonaan puolestaan Hakan. MYPA pelaa loppukauden kunniastaan ja sarjasijoituksestaan, sillä jossain vaiheessa vaaninut putoamispeikko on karistettu viimeisen voiton myötä lopullisesti kannoilta.

– Espoossa ei jäänyt kummallekaan oikein mitään käteen, mutta se on jo menneisyyttä. Tällaiset joukkueet, kuten MYPA nyt, voivat pelata loppukauden vapautuneesti ja ovat jo siksi vaarallisia. MYPA aloitti huonosti, kohensi asemiaan sen jälkeen, kunnes taas tuli heikompi jakso. Nyt peli taas tuntuu kulkevan. Me lähdetään pelaamaan omaa peliämme voitto mielessä ja tavoitteenamme on tietysti, että tästäkin kaudesta jäisi jotain käteen, TPS-luotsi Marko Rajamäki summaa.

– Kupittaan kenttä on surkeassa kunnossa, mutta siellä kuitenkin nyt pelataan. Mitään turhia hienouksia on nyt turha odottaa, mutta kunnon taistelua pystyn lupaamaan. Sen hieno kotiyleisömme ja kannattajamme ovat ansainneet, hän jatkaa.

TPS:n keskikentän kapellimestari Toni Kolehmainen on kärsinyt kauden aikana monista eri vammoista ja nyt riesana on ollut nivunen. Sinnikäs Kolehmainen ei kuitenkaan heitä kirvestä kaivoon, vaan halua pelata vaikka väkisin.

– Viisitoista pistettä on vielä jaossa ja tavoitteena on myös ottaa ne viisitoista pistettä. Meillä on huippujätkät fysioina ja kautta ei ole enää paljoa jäljellä. Ei tässä malta sivuun valittamaan, vaan lepäillään vähän sitten kun kausi on ohi, aina sanavalmis Kolehmainen kuittaa.

Tämän kauden ehdoton TPS-komeetta on vasen laitapuolustaja Jere Uronen. Heinäkuussa vasta 17 vuotta täyttänyt Uronen on kaapannut vakiopaikan Tepsistä ja rynninyt samalla Pikkuhuuhkajien avaukseen. Kaiken kukkuraksi hän kävi treenamassa tulevaisuutta silmällä pitäen myös Mixu Paatelaisen koutsaaman A-maajoukkueen kanssa.

– Aika paljon tässä on tapahtunut ja lyhyessä ajassa. Nyt pitää keskittyä kuitenkin taas pelaamaan Tepsille ja samalla nauttia siitä. Tästä MYPA-pelistä pitää repiä pisteet, ettei muut vaan pääse liikaa jo karkuun, Uronen tietää.

– Näissä loppukauden peleissä on muutenkin ihan oma tunnelmansa, kun panokset on niin kovia. Kopissa on silti sellainen sopivan rento tunnelma ja uskon, että se johtaa hyvään loppukauteen, Uronen toivoo.

Lisää uutisia