Tervetuloa tiistaina lounaalle Maunoon – myös TPS on paikalla!

18.04.2016 10:50

TPS ja sen yhteistyökumppani Ravintola Mauno järjestävät tiistaina 19.4. yhteisen tempauksen, joka muistuttaa kaikkia siitä, että Jalkapallon Ykkösen kausi 2016 on alkamassa ihan pian. TPS on paikalla Ravintola Maunossa tiistaina koko lounasajan, eli klo 10:30-13:00.

Paikalla on koko TPS:n miesten edustusjoukkue taustavoimineen sekä TPS:n toimiston henkilökunta. Tilaisuudessa on mahdollista saada lisäinfoa TPS Chef –tapahtumasta, TPS:n avoimesta joukkorahoitusannista sekä kuulla muuten vaan joukkueen ja sen taustojen kuulumisia näin kauden kynnyksellä.

TPS avaa kotikautena perjantaina 20.5. ja vastaan asettuu Veikkausliigasta Ykköseen pudonnut kotkalainen KTP. Ottelu alkaa Paavo Nurmen Stadionillla klo 18.30. Ravintola Maunossa myydään pääsylippuja KTP-otteluun hintaan 10€. Tilaisuudessa myydään myös TPS:n kausikortteja ja silloin kaupan päälle saa oman TPS-kaulahuivin. Nämä edut ovat voimassa vain siis tiistaina Ravintola Maunossa.

Lounasta nauttiessa on mahdollisuus osallistua myös TPS-pikavisaan. Siihen vastanneiden kesken arvotaan kausikortti sekä yksittäisiä lippuja kauden ensimmäiseen kotipeliin. Jaossa on myös TPS-pelaajien nimmareilla varustettuja pelaajakortteja.

Tervetuloa Ravintola Maunoon tiistailounaalle sekä kuuntelemaan päälle TPS:n tuoreimmat kuulumiset!