Tepsin alku-uhittelu ei kantanut loppuun asti

TPS hävisi tänään kohti viidettä mestaruuttaan jyräävälle HJK:lle Helsingissä lukemin 3-1. TPS pelasi kaikesta huolimatta ihan kelpo taistelumatsin sunnuntaina, mutta nimivahva HJK jyräsi vaan ensin tasoihin ja sitten lopullisesti ohi.

Korttitilin täyttymisen viime ottelussa kärsinyt Juho Lähde jatkoi vahvoja otteitaan raitapaitojen keskikentällä ja löi Tepsin johtoon 24.minuutilla Roope Riskin passista.

HJK heitti sen jälkeen saman kuvion kahdesti Erfan Zenelin kulmapotkuista ja Valtteri Morénin jatkoista. 26. minuutin kohdalla Morén niiasi Zenwlin kulman sisään ja täsmälleen sama kuvio toistui heti toisen puoliajan alussa.

TPS pelasi Klubin tasoituksen jälkeen kuitenkin hyvin ja Roope Riskin tasoitusosuma liputettiin paitsiona. Tepsillä oli pari muutakin tasoituspaikkaa, mutta sihti ei ollut kohdillaan.

HJK:n voiton ratkaisi lopullisesti Huuhkajien keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller 74. minuutilla Nikolai Alhon keskityksestä.

TPS:lle tarjoutuu mahdollisuus nopeaan revanssiin jo ensi torstain rästiottelussa, kun se isännöi Turussa HJK:ta.