SJK Akatemia – TPS tänään su 15.5. klo 18.30 – kokoonpano nimetty

15.05.2022 15:00

Turun Palloseuran pelit miesten Ykkösessä jatkuvat tänään SJK Akatemian vieraana Seinäjoella. Ottelu alkaa kello 18.30.

TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson on nimennyt kokoonpanon otteluun.

TPS:n avauskokoonpano: Jere Koponen (mv, C), Kalle Taimi, Samba Benga, Roope Pakkanen, Juri Kinnunen, Albijon Muzaci, Jesper Karlsson, Linus Rönnberg, Daniel Rantanen, Demba Savage, Simo Roiha.

Vaihdossa: Aati Marttinen, Rasmus Holma, Olli Jakonen, Joonas Lakkamäki, Santeri Pohjolainen, Jasper Jalonen, Severi Pöysä.

Palloliiton kurinpitovaliokunta on määrännyt yhden ottelun lisää pelikieltoa TPS:n Anthony Annanille 28.4. pelatun KTP–TPS-ottelun tapahtumista. Annan sai ottelussa kaksi keltaista korttia ja siten ulosajon. Hän oli pelikiellossa PIF-ottelussa ja on nyt lisärangaistuksen myötä pelikiellossa myös ottelussa SJK Akatemiaa vastaan.

Keskikenttäpelaaja Kasper Hämäläisellä on pieni lihasvamma, eikä hän sen vuoksi ole kokoonpanossa tänään. Rasmus Holma ei ole täydessä pelikunnossa, mutta on kapteenina penkillä mukana.

Seuraa häntä: #1 Jere Koponen

Koponen torjui viime kaudella kaikki Tepsin ottelut miesten Ykkösessä ja hänet valittiin kauden päätteeksi sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Tälle kaudella "Kopo" sai  Aati Marttisesta erittäin kova kilpailijan veskariosastolle. Marttinen on pelannut alkukaudella kaikki TPS:n neljä ottelua Ykkösessä, mutta tänään on Koposen vuoro kantaa torjuntavastuu. Torjuntavastuun lisäksi Koponen kantaa tänään myös kapteeninnauhaa.


Ruutu näyttää pelin suorana lähetyksenä: https://www.ruutu.fi/stream/4081484