Naiset saivat liigakaudelle unelma-alun

TPS:n naisten liigajoukkue sai unelma-alun tämän vuoden liigaan. TPS nimittäin pehmitti klassikko-ottelussa ennakkosuosikki HJK:n selvin 4-2-lukemin. TPS oli myös näistä kahdesta jengistä se pelaavampi ryhmä ja voitto oli enemmän kuin ansaittu.

TPS:n vyörytys tuotti ensimmäisen kerran tulosta ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Vaasasta Turkuun siirtynyt Ria Öling ajoi boksiin sisään ja upotti etukulmasta sisään.

Klubi tuli tasoihin vajaan tunnin kohdalla, kun Hanna Pyhäjärvi sijoitti pallon Karoliina Lindstedtin selän taakse. TPS haukkoi siinä vaiheessa hetken henkeä, mutta ottelu alkoi kääntymään lopullisesti raitapaidoille, kun Klubi sähläsi pallon omaan verkkoon 67. minuutin kohdalla. Pari minuuttia tästä ja TPS oli jo kahden maalin karkumatkalla. Öhling eteni vasenta kaistaa, keskitti maalille ja Hanna Ruohomaa syöksyi päineen väliin ja puski pallon komeasti verkkoon.

Klubi pyristeli Iida Salmen maalilla vielä hetkeksi uhittelemaan, kunnes Ruohomaa puski pallon toistamiseen maaliin 76. minuutin kohdalla. Tepsillä oli omat paikkansa jopa lisätä vielä johtoa, mutta 4-2 jäi voimaan historian kirjoihin.

Sami Haltian suojatit saivat näin todella lentävän lähdön sarjaan ja viikon päästä Tepsin testiin joutuu avauspelinsä Merilappi Unitedille hävinnyt NiceFutis.