Naiset: Mainio startti uudelle vuodelle – TPS voitti FC Hongan harjoitusottelussa

Kansallisen Liigan kauteen valmistautuva Turun Palloseura kohtasi tänään harjoitusottelussa toisen liigaseuran, FC Hongan. TPS nappasi Espoosta 3–1-vierasvoiton. Mustavalkoisten uusi hyökkääjävahvistus Heidi Leppämäki avasi maalihanat 23 minuutin pelin jälkeen. Ruotsin pääsarjasta TPS:ään palannut Emma Santamäki lisäsi vielä taukojohdoksi 2–0. Tepsin kolmannen osuman iski Nelly Lehtilä.

TPS jatkaa tulevaan kauteen valmistautumista kohtaamalla lauantaina 21. tammikuuta kello 16 alkavassa harjoitusottelussa Pallo-Iirot. Ottelu pelataan Turussa Kupittaa 5 -kentällä. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Lopputulos:

FC Honka – TPS 1–3 (0–2)

Ottelun maalit:

23 min 0–1 Heidi Leppämäki
35 min 0–2 Emma Santamäki
72 min 0–3 Nelly Lehtilä
88 min 1–3 Elli Seiro

Seuraava ottelu: La 21.1. klo 16.00 TPS – Pallo-Iirot, Kupittaa 5. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.