Miesten Kolmonen: Pallo-Iirot – TPS U23 2–1

Pallo-Iirot – TPS U23 2–1 (2–0)

34 min 1–0 Arttu Virtanen
42 min 2–0 Otto Schultz
70 min 2–1 Zegy Abdallah

TPS U23:n kokoonpano: Lauri Järvinen (mv), Alex Johansson, Erik Holopainen (C), Aamos Haapaniemi (76 min Alfons Seppänen), Patrik Koski, Niklas Harittu, Otto Ohvo, Zegy Abdallah, Joni Lehto (84 min Matias Arola), Leevi Moberg (46 min John Mwamba), Christian Linna.

Erotuomari: Marko Nieminen

Pelipaikka: Äijänsuo stadion, Rauma

Miesten Kolmosen kärkijoukkueet Pallo-Iirot ja TPS U23 kävivät erittäin tiukan taiston sarjapisteista perjantai-iltana Raumalla. Kaikki ottelunsa tähän mennessä voittanut sarjakärki Pallo-Iirot voitti pelin lopulta niukasti maalein 2–1.

Akatemiavalmentaja Mariano Galeanon kommentit:

”Tiesimme, että vastassamme on tänään vaikea vastustaja. Pallo-Iiroilla on hyviä hyökkääjiä ja he ovat vahvoja hyökkäyspään tilanteenvaihdoissa. Ensimmäisellä puoliajalla Pallo-Iirot vei peliä ja taukotilanne olikin heille 2–0.

Tauolla teimme pieniä muutoksia omaan pelitaktiikkaamme ja aloimme saamaan otetta pelistä. Kavensimme Zegy Abdallahin maalilla ja meillä oli paikat myös tasoitukseen. Tasapeli olisi mielestäni ollut oikeudenmukainen lopputulos tänään.

Nyt pitää jatkaa kovaa ja määrätietoista työntekoa.”

Seuraava ottelu: TPS U23 – FC Åland, su 19.6. klo 18.00, Impivaara N, Turku.