Lippuhinnat ja järjestelyt TPS-VPS -ottelussa

TPS:n Liigacupin välieräottelu VPS:aa vastaan pelataan keskiviikkona 28.3. klo 18.00 Urheilupuiston yläkentällä. Oheisessa kuvassa kartta yläkentän alueesta ja ottelujärjestelyistä.

Lippuhinnat TPS-VPS -ottelussa:
aikuiset 12 €
lapset (7-16-v.) 6 €
opiskelijat ja eläkeläiset 9 €

TPS:n kauden 2012 kausikorttilaiset saavat korttiaan näyttämällä lipuista kolmen euron alennuksen (alennuksen saaminen edellyttää, että kausikortti on tilattu ja maksettu viimeistään tiistain 27.3. aikana).

Lippuja otteluun myydään ennakkoon TPS:n toimistolla (os. Ruissalon Puistotie 85) arkisin klo 9-16 (huom! ke 28.3. vain klo 15.00 saakka) sekä yläkentällä alkaen 45 minuuttia ennen ottelun alkua.

Lipunmyyntipisteet ja sisäänkäynnit sijaitsevat katsomon päissä. Sisäänkäynnin yhteydessä suoritetaan myös turvatarkastus. Sisäänkäyntien välinen alue on rajattu joukkueille ennen ottelua, tauolla sekä ottelun jälkeen.

Vapaakorteista TPS:n Liigacupin otteluissa käyvät ainoastaan Palloliiton Kultakortti sekä TPS:n Kultamerkki ja Suomenmestarikortti. Lisäksi TPS Juniorijalkapallon lisenssikortilla pääsee tähän otteluun veloituksetta.

Yleisön käytössä on WC. TPS:n kotiotteluissa palvelee myös buffet, jonka tuotot menevät seuran junioritoiminnan tukemiseen.

Tervetuloa TPS-VPS -otteluun!

Lisää uutisia