Legendaarinen Olkku on TPS:n virallinen etko- ja jatkopaikka

19.04.2018 20:50

Perinteinen Ravintola Olavin Krouvi toimii TPS:n virallisena etko- ja jatkopaikkana ennen ja jälkeen kaikkia TPS:n Veikkausliigassa pelattavia kotiotteluita. Olkku näyttää lisäksi kaikki TPS:n Veikkausliigassa pelaamat vierasottelut.

Olkusta haetaan siis ennakkofiilikset ennen siirtymistä kohti Veritas Stadionille lähtöä. Olkku tarjoaa huippuohjelmaa myös kaikkien TPS:n Veikkausliigassa pelattujen kotiotteluiden jälkeen.

Perjantaina ja lauantaina pelattavien kotiotteluiden jälkeen Olkussa saa kuulla TPS:n pelaajien ja valmennuksen tiukkoja mielipiteitä päivän pelistä. Ohjelma alkaa noin tunti ottelun päättymisen jälkeen.

Olkun jälkipelit pelataan poikkeuksellisesti myös ensi lauantaisen Turun derbyn jälkeen. Olkun jälkipelien isäntä on virallinen TPS-ääni Markku Silvennoinen. Ensi lauantaina paikalla ovat puolustaja Juri Kinnunen ja hyökkääjä Elias Ahde.

Lisäksi TPS:n kotiottelupäivinä, ennen ja jälkeen pelin, sekä vierasottelupäivinä ottelun aikana, kaikki TPS-kannattajat saavat hanasta Aura-olutta (0,5 l), Lonkeroa (0,4 l) ja Happy Joe -siideriä (0,4 l) sopuhintaan 4,5 €. Alennuksen saa, kun kertoo Olkun tiskillä salasanan ”TPS”.

TPS:n kausi-, kannattaja-, jäsen- ja omistajakortilla saa myös loistavan edun koko kauden ajan. Olkun Original Wings (10 kpl), jalapeno-poppers (2 kpl), mozzarellatikut (2 kpl) sekä päälle kaksi asiakkaan valitsemaa dippiä ja juomaksi hanasta Aura-olut (0,5 l), Lonkero (0,4 l) tai Happy Joe -siideri (0,4 l) yhteishintaan 12,90 €.

-Toivotamme kaikki Tepsin kannattajat lämpimästi tervetulleeksi, ja viihtymään, tänne Olkkuun, ravintolapäällikkö Päivi Lammassaari toivottaa.

Ravintola Olavin Krouvi on viihtynyt Turun parhaalla paikalla Aurajoen rannalla jo vuodesta 1964 lähtien. Legendaarinen Olavin Krouvi on kaikkien turkulaisten ja tepsiläisten oma olohuone – ja kaupungin parhaalla paikalla osoitteessa Hämeenkatu 30.