KuPS-ennakko: "Hyvin valmennettu joukkue, jolla on pelitapa on kuosissa"

31.05.2018 15:25

TPS kohtaa perjantaina 1.6. Veritas Stadionilla kuopiolaisen KuPS:n klo 18.30 alkaen. Viime kauden SM-hopeajoukkue on aloittanut tämänkin kauden vahvasti. Molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun kuitenkin tappio allaan. TPS hävisi Tampereella Ilvekselle 2-0 ja KuPS kompastui puolestaan kotonaan PS Kemille lukemin 2-3.

Kuopiolaisseura on tekemässä väkevää ja pysyvää paluuta valtakunnan huipulle ja myös panostukset ovat olleet sen mukaiset. Päävalmentaja Jani Honkavaara saa operoida laajalla ja laadukkaalla pelaajamateriaalilla.

KuPS:n tämän kauden sensaatio on ollut hyökkääjä Rasmus Karjalainen, joka on saanut nauttia Ats Purjeen, Petteri Pennasen ja Urho Nissilän tarjoiluista. Karjalainen on iskenyt pallon vastustajan verkkoon jo kymmenen kertaa. Hänet valittiin myös Suomen A-maajoukkueeseen.

- On vetänyt nappikauden, oli jo Kemissä viime kaudella hyvä. Oli jo Oulussa merkkejä ilmassa siitä, että poika saattaa nousta sieltä huipulle. Saadaan olla tarkkana, sillä hyvällä itseluottamuksella pelaava kärkimies on aina vaarallisimmillaan, TPS-luotsi Mika Laurikainen tietää.

TPS:ltä puuttuu perjantaina pitkäaikaispotilas Tomas Hradeckyn lisäksi myös kolme muuta runkopelaajaa, eli Jonathan Viscosi, Rasmus Holma ja Oskari Jakonen.

TPS on saanut GANT Akatemiaansa uusia pelaajia, josta on tarkoitus ammentaa uusia vastuunkantajia myös edustusjoukkueelle. Päävalmentaja Laurikainen kertoo, millä aikataululla GANT Akatemian asioista tiedotetaan.

TPS TV: https://tpstv.fi/kups-ennakko-valmennettu-joukkue-pelitapa-kuosissa/

TPS-KuPS -ottelua on mahdollista seurata suorana myös Ruutu+ -palvelusta: https://www.ruutu.fi/stream/3232270