Julkkistulosveto: Mika Lehtimäki povaa TPS:lle täyttä pistepottia

25.09.2012 13:45

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta.Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Huomisessa VPS-ottelussa julkkistulosvetäjänä toimii ammattivalmentaja Mika Lehtimäki.

Lehtimäki on tuttu mies TPS:ssa, sillä hän toimi seuran liigajoukkueen fyysisenä valmentajana kausina 2008-2010. Suurelle yleisölle Lehtimäki on lisäksi tullut tutuksi Yle urheilun asiantuntijana, mm. kesän Olympialaisista. Tällä hetkellä Lehtimäki toimii myös Suomen jalkapallon A-maajoukkueen fyysisenä valmentajana.

Lehtimäki on paikalla huomenna TPS-VPS -ottelussa ja uskoo näkevänsä kentällä hyökkäävän TPS:n.

- Valistunut arvaukseni lopputuloksesta on 2-0. Tuo nolla on hieman riski arvaus, mutta uskon TPs-puolustuksen pitävän kuten Honkaa vastaan lauantaina. Maalinteon en puolestaan usko olevan TPS:lle ongelma ja kaksi maalia ottelussa on ollut aika keskiarvo joukkueelle. TPS:n hyökkäyksessä on variaatiota, paljon erilaisia hyviä kavereita ja uskon maalipaikkojen löytyvän. TPS pelaa hyökkäävää jalkapalloa, jota on mukava katsoa ja toivottavasti kurinalainen linja puolustuksessakin jatkuu, Lehtimäki pohtii.

Miten Lehtimäen veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-VPS -otteluun Veritas Stadionille huomenna keskiviikkona 26.9. klo 18.30.

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto