Javenture-Areena muuttuu LähiTapiola-areenaksi

Turun Impivaarassa sijaitseva Javenture-Areena on siirtynyt uusille omistajille. Javenture-Areenan nimi muuttuu omistajamuutoksen myötä LähiTapiola-areenaksi. Vuonna 2011 toimintansa aloittanut Javenture-Areena on koko Varsinais-Suomen alueen ainoa täysimittainen jalkapallohalli.

Javenture Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Javanainen on tyytyväinen, että hänen aloittamalleen liiketoiminnalle löytyi nyt jatkaja. LähiTapiola-areenan toiminnasta vastaa jatkossa turkulainen TKOMV Turku Oy. Uuden yhtiön omistajia ovat muun muassa FC TPS Turku Oy sekä TPS Juniorijalkapallo ry.

– Olen erittäin tyytyväinen, että hallille löytyi uudet omistajat ja aloittamani toiminta jatkuu entisellään. Turun alue tarvitsee jatkossakin täysimittaista jalkapallohallia, joten voin vetäytyä nyt hyvällä omatunnolla sivuun. Yhteistyö on toiminut näiden vuosien aikana erittäin hyvin alueen seurojen sekä Turun kaupungin kanssa, Javanainen kiittelee.

Javenture-Areenalla on ollut vuosittain noin 120.000 käyttäjää ja kävijää. Javenture-Areenan olosuhteita on kehitetty koko olemassaolon ajan ja sinne asennettiin kokonaan uusi keinonurmialusta sekä uudet led-valot kesällä 2017. Vaikka hallin omistaja vaihtuukin, jatkuu toiminta samoin periaattein kuin ennenkin. Kaudelle 2019 – 20 on tehty jo runsaasti vuorovarauksia.

– Hallille on tehty runsaasti vuorovarauksia alkavalle kaudelle ja niiden suhteen mikään ei muutu. Varaukset jatkuvat ennallaan ja myös hinnat ovat tietysti edelleen samat. Me tiedotamme näistä asioista vielä erikseen kaikille niille tahoille, jotka ovat varanneet vuoroja hallille, TKOMV Turku Oy:n puheenjohtaja Juha Aitos lupaa.

– LähiTapiola-areenasta vuokrataan siis myös jatkossa harjoitus- ja pelivuoroja lähialueen seuroille. Hallissa voi järjestää myös muita tapahtumia, kuten turnauksia tai erilaisia yleisötapahtumia. Turun kaupunki suhtautui myötämielisesti siihen, että uudet omistajat jatkavat toimintaa. Turun kaupungin kanssa onkin tehty uusi hoito- ja yhteistyösopimus, joka on voimassa vuoteen 2026 saakka, Aitos vielä taustoittaa.

– Turun kaupunki on tyytyväinen näihin uusiin päätöksiin. Myös kaupungin uusi hoito- ja yhteistyösopimus vastaa tarkoitustaan, Turun kaupungin liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari vahvistaa.

– Turun alueen jalkapallojuniorit tarvitsevat myös jatkossa kunnon halliolosuhteet talvikaudeksi. Olemme tukeneet lasten ja nuorten liikuntaa jo vuosia ja nimikumppanuus areenan taustayhtiön kanssa on meille hyvä tapa olla tukemassa toimintaa Impivaarassa myös tulevina vuosina, LähiTapiola Varsinais-Suomen liiketoimintajohtaja Raimo Rytö painottaa.

Lisätietoja:

TKOMV Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Aitos
Puh. 050-340 5828
e-mail: juha.aitos@idecapartners.fi

Vuorovaraukset ja muut tapahtumat:
LähiTapiola-areenan tapahtumapäällikkö Joni Hiltunen
Puh. 050-324 9409
e-mail: joni.hiltunen@lahitapiola-areena.fi

LähiTapiola-areena Facebookissa: https://www.facebook.com/LahiTapiolaareenaTURKU

Lisää uutisia