Jani Tuomalan ura jatkuu Pallo-Iiroissa

Kakkosessa pelaava raumalainen Pallo-Iirot on solminut kauden 2011 kattavan sopimuksen maalivahti Jani Tuomalan kanssa. 34-vuotias porvoolaislähtöinen Tuomala on edustanut TPS:ää urallaan kolmeen eri otteeseen. Ensin kaudesta 1999 vuoteen 2000 ja sen jälkeen 2003-05. Tuomalan kolmas TPS-pesti kaudet 2009 ja -10.

Tuomala edusti liigaurallaan myös helsinkiläistä FinnPa:a, FC Lahtea sekä MYPA:a. Hänellä on plakkarissaan 129 Veikkausliigaottelun lisäksi kaksi kautta myös IF Sylviassa Ruotsissa.

Pallo-Iirojen päävalmentaja Pasi Lehtonen odottaa Tuomalan tuovan joukkueeseen kokemusta, mutta hän odotata Tuomalasta myös esimerkkiä seuran nuorille nouseville maalivahdeille. Tuomalan pestiin kuuluukin myös maalivahtivalmennusta.

– On hienoa saada joukkeen maalille Janin kaltainen pelaaja jolla on takanaan ammattilaiskokemusta myös ulkomaan kentiltä. Tarkoituksemme on kasvattaa omista junioreista tulevaisuuden maalivahdit edustusjoukkueeseen, sen lisäksi että Jani tulee olemaan erittäin kovan luokan vahvistus joukkueeseemme kentällä tulee hän myös valmentamaan nuoria maalivahtejamme. Hänen valmennuksen ja kokemuksen avulla odotamme kolmikosta Narkko, Laaksonen, Koski nousevan tulevien kausien ykkösmaalivahtimme, Lehtonen kertoo Pallo-Iirojen kotisivuilla.

Tuomalalla on seurassa myös tuttuja, kun kaksi kautta raitapaidoissa pelannut Iiro Aalto jatkaa uraansa raumalaisseurassa.

TPS kiittää Jani Tuomalaa seuralle tuottamista palveluksista ja toivottaa hänelle onnea kaudelle 2011!

Lisää uutisia