Hyväkuntoinen, aggressiivinen ja taisteleva TPS kohtaa MuSan

12.04.2017 12:50

TPS on leireillyt alkuviikon Eerikkilän Urheiluopistolla. Harjoittelun lisäksi leirillä on keskitytty joukkuehengen rakentamiseen.

– Pitkä talvi on väännetty, joten nyt tehdään töitä vähän eri ympäristössä. Leiri on sujunut hyvin. Täällä on loistavat olosuhteet, on rauhallista ja seesteistä. Täällä on hyvä harjoitella, kiittelee päävalmentaja Mika Laurikainen.

Torstaina vastassa on toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa Kakkosessa pelaava Musan Salama. Ottelu alkaa Yläkentällä kello 15.30.

– Haluan etenkin puolustuspelin suhteen nähdä sen saman kehityskäyrän jatkuvan, mikä meillä on ollut tässä kolmen edellisen pelin aikana. Olemme tehneet hyvin maaleja, vaikka HIFK:ta vastaan maalit tulivat vasta aika lopussa. Uskon, että pystymme terävämpään ja parempaan jalkapalloon, emme ole vielä olleet ihan parhaimmillamme, sanoo Laurikainen.

TPS voitti edellisessä harjoitusottelussaan HIFK:n vieraskentällä upean loppukirin turvin 3–1.

– Voitto luo seuraavan viikon treeneihin ja seuraavaan peliin kantavan hyvän tunteen. Se, että voitimme Veikkausliiga-joukkueen, osoittaa, että meillä on hyvä jengi kasassa, kommentoi Jani Virtanen.

Mutta millä sanoilla TPS:n konkariosastoon kuuluva ”Jamppa” luonnehtisi mustavalkoisten kauden 2017 joukkuetta?

– Hyväkuntoinen, aggressiivinen, taisteleva ja juokseva – eli kaikkea, mitä minä en ole, naurahtaa Virtanen.

Videoennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/hyvakuntoinen-aggressiivinen-taisteleva-tps-kohtaa-musan/


Fanseat GO - livestream

TPS TV lähettää torstain ottelun suorana lähetyksenä osoitteessa http://go.fanseat.com/

Fanseat GO on palvelu, jossa urheiluseurat tuottavat suoria lähetyksiä tapahtumistaan. TPS:n tuottamaa lähetystä katsomalla tukee samalla myös TPS TV:n toimintaa. Lähetykset ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteina. Sivusto toimii hyvin myös mobiilissa.

Fanseat GO (go.fanseat.com) tarjoaa siis urheiluseurojen itse tuottamaa sisältöä. Fanseat (fanseat.com) tarjoaa premium-sisältöä kuten Miesten Ykkösen kaikki ottelut, Salibandyliigaa, Mestistä ja Korisliigaa. Samalla Fanseat-tilauksella (1 kk ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen 7.99 €/kk) saat katseluoikeuden molempiin sisältötyyppeihin.

Suora linkki TPS-MuSa-ottelun lähetykseen: http://go.fanseat.com/index.html?event=e958c432-d4a4-4615-94e5-2ec52b55e10b

Fanseat näyttää jalkapallon puolelta myös muun muassa Belgian, Tanskan, Ruotsin ja Hollannin pääsarjojen otteluita.