Hyökkääjä Jenni Rannus jatkaa Palloseurassa

02.12.2021 14:25

Hyökkääjä Jenni Rannus on solminut kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen. Rannus debytoi edustusjoukkueessa vuonna 2015, mutta varsinainen läpimurto tuli kolme vuotta myöhemmin. Nyt edessä olisi viides kokonainen kausi edustuksessa. 

- Allekirjoitin sopimuksen todella hyvillä fiiliksillä. Itselleni oli selvää, että haluan edustaa Tepsiä myös kaudella 2022. Viime kaudella tavoitteeksi asetettu nousu jäi saavuttamatta ja se oli tietysti suuri pettymys. Se kuitenkin antoi lisää varmuutta ja hyvän pohjan tulevaa kautta silmällä pitäen. Henkilökohtaisesti haluan tulevalla kaudella olla entistä varmempi ja tasaisempi omassa tekemisessäni. 

Koko TPS-yhteisöä kohtasi marraskuussa suuri suru, kun Kim Suominen menehtyi yllättäen. Rannus toivoo, että tulevalla kaudella TPS pystyy kunnioittamaan hänen muistoaan niin kentällä, kuin sen ulkopuolella. 

- Olen aina kokenut Palloseuran olevan hyvin sydämellinen ja ihmiskeskeinen. Tämä tuntui hyvin, kun hetki sitten kohtasimme suuren menetyksen Kim Suomisen poismenon muodossa. Olin itse niiden onnekkaiden joukossa, jotka pääsivät nauttimaan Kimin valmennuksesta ja hänen arvostuksesta jokaista pelaajaa kohtaan sukupuolesta riippumatta. Toivonkin kaikkien ottavan mallia Kimin antamasta esimerkistä, jotta jokainen olisi samassa arvossa kentällä ja sen ulkopuolella. TPS on iso seura jolla on hieno historia ja kirkas tulevaisuus edessä. Haluan omalta osaltani juhlistaa tulevaa juhlavuotta Kimin opeilla.