Harjoitusottelu SalPa:a vastaan tänään klo 18.00

26.03.2012 22:27

TPS:n junioreista koostuva joukkue kohtaa tänään SWU-yhteistyöseura SalPa:n klo 18.00 alkavassa harjoitusottelussa. Ottelu pelataan Salossa Urheilupuistossa.

- Meillä on sillä tavalla positiivinen ongelma, että useampi juniorimme on tällä hetkellä Eerikkilässä maajoukkueharjoituksissa. Joudumme siis pelaamme ilman heitä, mutta pääsemme katsastamaan muita nuoria pelaajiamme, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki kertoo.

- Emme etsi pelaajia edustusjoukkueeseen, vaan katsomme missä mennään. Mukana on esimerkiksi nuorimmassa maajoukkueessakin pelannut 1997-syntynyt Viljami Vuorenmaa. Lisäksi kokoonpanossa on ÅIFK:n mukana harjoitelleet nigerialaiskärki Bruno, espanjalaispakki Adrian sekä virolainen Kevin Kauber, ja katsomme nyt tässä samalla heidän tasoaan reservijoukkueeseen. Tärkein on, että kaikki pelaajat pystyvät pelaamaan paineitta. Tämä on meille vain yksi tilaisuus katsoa missä mennään, Rapa painottaa.

Alun perin harjoitusottelun yhteyteen suunniteltu SWU-seuravierailu on siirretty kesälle. Uusi ajankohta vahvistetaan myöhemmin.

Avaus: Emil Öhberg; Adrian(Espanja), Leevi Puputti, Ville Rannikko, Jani Jussila; Darzi, Viljami Alho, Tomas Hradecky, Lucas Gabrielsson; Bruno(Nigeria), Kevin Kauber(Viro)

Vaihdossa: Otso Virtanen, Joona Jussila, Viljami Vuorenmaa, Matias Majapuro