ÅU -ennakko: ”Kamppailevat vielä ylemmän loppusarjan paikasta, tulevat kovaa vastaan”

11.08.2016 23:15

TPS:n naiset varmistivat viime sunnuntain Ilves-voitolla paikan aurinkoon, eli kuuden parhaan joukkoon ja ylempään loppusarjaan. Sen jälkeen edessä ovat mitalitaistelut.

Naisten liigan runkosarjaa on jäljellä enää kahden kierroksen verran. TPS pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelunsa Åland Unitedia vastaan Paimion Urheilupuistossa lauantaina 13.8. klo 16.00 alkaen. TPS päättää runkosarjan vierasottelulla porilaista NiceFutista vastaan lauantaina 20.8. klo 17.00. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Eurassa. Sen jälkeen on edessä viisi ylemmän loppusarjan ottelua.

TPS-toppari Tiina Vatanen pelaa tällä hetkellä uransa parasta kauttaan. TPS TV:n haastattelema Vatanen painottaa, että TPS jahtaa kaikin mahdollisin keinoin SM-mitalia tältä kaudelta. TPS oli muuten edellisen kerran mitaleilla vuonna 1985 ja mitalin väri oli silloin pronssinen.

Vatanen käy myös läpi edellisen kierroksen Ilves-ottelua, edellistä Åland United -ottelua, sekä ennakoi lauantain kiihkeää taistelua ahvenanmaalaisia vastaan. Vatanen myös muistuttaa, että lauantaina kaikki paineet ovat Åland Unitedilla, joka on hieman yllättäen vaarassa jäädä alempaan loppusarjaan.

TPS TV: http://tpstv.fi/aland-united-ennakko-kamppailevat-viela-ylemman-loppusarjan-paikasta-tulevat-kovaa-vastaan/