A- ja B-pojat voitokkaita viikonloppuna

Sekä TPS:n A-juniorit että B-juniorit voittivat ottelunsa viime lauantaina. A-juniorit kohtasivat VJS Akatemian ja B-juniorit HJK:n. Molemmat ottelut pelattiin Turussa Kupittaalla.

A-pojat ottivat 4-2 kotivoiton SM-sarjan viimeisenä majailevasta VJS:ta. TPS oli puoliajalla 0-1 tappiolla, mutta nousi toisella puoliajalla selvään voittoon. Tepsin maaleista vastasivat kahden maalin Atte Holmberg, Kevin Kauber sekä Severi Palmu.

A-pojat jatkavat sarjassa toisena neljä pistettä johtavaa JJK:ta jäljessä. Seuraavaksi Tepsi kohtaa Tervarit-j/OLS YJ:n ensi lauantaina Oulussa.

TPS A – VJS A 4-2 (0-1)
50′ Atte Holmberg
53′ Atte Holmberg
66′ Kevin Kauber
72′ Severi Palmu

TPS:n avaus: Lauri Tulla, Atte Holmberg, Dardan Sadiku, Jere Uusitalo, Jonni Peräaho, Azizi Arsalan, Severi Palmu, Matias Tulla, Kevin Kauber, Bruno Chikwado, Henri Forsström

Vaihdossa: Atte Sihvonen, Miika Tommila, Jami Virtanen, Ilari Puputti

B-poikien SM-sarjaa johtavat Tepsin B-juniorit voittivat sarjassa kolmantena olevan HJK:n lukemin 2-1. Puoliajalla oltiin maalittomassa 0-0 tilanteessa, mutta toisella puoliajalla TPS siirtyi kahden maalin johtoon Waltteri Peltolan ja Jesper Kivikosken maaleilla. HJK kavensi vielä ottelun lopussa, mutta TPS pystyi säilyttämään johtonsa loppuun asti.

B-pojat jatkavat siis sarjan kärjessä kahden pisteen erolla toisena olevaan Kaarinan yhteisjoukkueeseen. Seuraavaksi Tepsi kohtaa OLS:n ensi lauantaina Oulussa.

TPS B – HJK B 2-1 (0-0)
47′ Waltteri Peltola
62′ Jesper Kivikoski

TPS:n avaus: Arnold Uschanoff, Jani Jussila, Aleksi Ojanperä, Severi Laaksonen, Karl Kaasik, Joonas Madetoja, Waltteri Peltola, Lucas Gabrielsson, Julius Rinnevaara, Riku Sjöroos, Matej Hradecky

Vaihdossa: Jesper Kivikoski, Juuso Salminen, Eetu Leppänen, Janne Forsman