TPS vie Suomen Cupin ottelun jälleen Paraisille

TPS kohtaa seitsemännellä kierroksella Kakkosessa pelaavan Tampereen Ilveksen. Panoksena on paikka neljän parhaan joukossa. TPS pudotti kuudennella kierroksella Paraisilla Jaro jatkosta lukemin 3-0. TPS uskoo edelleen Paraisten taikaan ja vie myös TPS-Ilves -ottelun Pajbackan kentälle. Ottelu pelataan keskiviikkona 9.6. klo 19.00.

TPS-Ilves -otteluun myydään ennakkolippuja edellisen Paraisilla pelatun cup-ottelun tapaan Pargas IF:n Veikkauspalvelupisteessä Paraisilla (os. Kauppiaskatu 10, 21600 PARAINEN). Lippuja saa ottelupäivänä myös Pajbackan kentän sisäänpääsyporteilta. Ennakkoliput maksavat kahdeksan (8) euroa aikuisilta ja neljä (4) euroa lapsilta (7-16 -vuotta), eläkeläisiltä ja opiskelijoilta. Portilta vastaavat liput maksavat kymmenen (10) ja viisi (5) euroa.

Entistä suurseuraa Ilvestä valmentaa tätä nykyä Haka-ikoni Valeri Popovits ja sen pelaajistoon kuuluvat muun muassa entiset maajoukkuepelaajat Henri Scheweleff sekä Janne Salli.

Paraislaiset odottavat varmasti erityisellä mielenkiinnolla myös sitä, tekeekö Jonatan Johansson paluun entiselle kotikentälleen. Mikäli Johansson on vaan pelikunnossa, näin varmaan myös tapahtuu.

Suomen Cup huipentuu Helsingin jalkapallostadionilla 25. syyskuuta pelattaviin loppuotteluihin. TPS on voittanut Suomen Cupin kahdesti, vuosina 1991 ja -94.
 
Suomen Cupin seitsemäs kierros kokonaisuudessaan:

TPS – Ilves
IFK Mariehamn – FC Inter
HJK – VPS
Haka – KuPS

Lisää uutisia