TPS pelaa myös kaudella 2019 Veritas Stadionilla

Jalkapallon Ykkösen kauteen valmistautuva TPS pelaa myös kaudella 2019 Kupittaan Veritas Stadionilla. TPS jalkapallon taustayhtiöllä, FC TPS Turku Oy:llä, oli jo aiemmin voimassa oleva yhteistyösopimus Veritas Stadionin taustayhtiöiden kanssa.

Molemmat yhteistyötahot ovat kuitenkin sopineet keskenään, että kausikohtaisen yhteistyön yksityiskohtia tarkistetaan tarvittaessa aina vuosittain. Molemmat osapuolet ovat nyt hyväksyneet yhteistyöhön liittyneet yksityiskohdat kauden 2019 osalta ja TPS:n kotikenttä on nyt kolmatta kautta peräkkäin Veritas Stadion.

TPS:n kausikorttimyynti Jalkapallon Ykkösen kaudelle 2019 on myös jo käynnissä. Kauden 2018 kausikorttilaisilla on mahdollisuus varata oma vanha paikkansa tilauksen yhteydessä. Nämä paikat on varattava tammikuun 2019 loppuun mennessä. Lasten ja nuorten kausikorttien ja pääsylippujen ikärajat pysyvät samana kuin viime kaudella. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät edelleen TPS:n kotiotteluihin ilmaiseksi.

Oston yhteydessä on hyväksyttävä FC TPS Turku Oy:n kausikorttien sopimusehdot. TPS:n sopimusehdoissa kerrotaan muun muassa se, että sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, ellei sitä irtisanota määräaikaan mennessä. Koska TPS ei ilmoittanut uusia sopimushintoja 15.11. mennessä, viime kauden sopimukset ovat rauenneet.

TPS:n kauden 2019 Suomen Cupin otteluihin ja harjoitusotteluihin on ilmainen sisäänpääsy.*

*TPS:llä on oikeus tarkistaa sisäänpääsyn ilmaisuutta, jos sääolot vievät otteluita sisähalleihin.

TPS:n kausikorttien hinnat kaudelle 2019:

Aikuiset: 210 €
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 140 €
Nuoret 12–17 v: 50 €
Kannattajakausikortti: 120 €
Kannattajakausikortti (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät): 90 €
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Mikäli alle 12-vuotias haluaa varata oman istumapaikan ennakkoon, täytyy lapsen ostaa nuorten (12-17 v.) kausikortti.

TPS jalkapallon ja jääkiekon yhteisen seurakortin myynnistä tiedotetaan heti, kun siihen liittyvät yksityskohdat ovat valmiina.

TPS:n kausikortin voi varata ja maksaa täältä: https://lyyti.in/TPSkausikortti2019

Kausikortin voi maksaa myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai osamaksulla. Ota yhteyttä TPS:n toimistoon (fc.toimisto@tps.fi / p. 044-700 1922).

Kausikortin voi varata myös arkisin klo 11–15 TPS:n toimistolta tai soittamalla: p. 044-700 1922

Lisää uutisia