TPS:n naiset kohtaavat Åland Unitedin lauantaina Paimiossa

TPS:n naisten edustusjoukkue pääsee mittaamaan tämän hetkistä iskukykyään oikein kunnolla ensi viikonloppuna. TPS kohtaa ensin lauantaina 13.2. Åland Unitedin Paimion Urheilupuiston keinonurmella klo 14.15. Sunnuntaina 14.2. vastaan asettuu puolestaan NiceFutis. Ottelu pelataan Porin Karhuhallissa klo 19.00 alkaen.

Åland United on saanut riveihinsä todella kovan luokan vahvistuksia ulkomailta. Joukkue on saanut jo ennestään kovaan nippuunsa maajoukkuetason vahvistuksia muun muassa Kamerunista, Meksikosta, Portugalista ja Japanista. Joukkueessa jatkavat lisäksi muun muassa Cynthia Uwak sekä ex-tepsiläinen keskikentän taituri Julia Tunturi.

-Kova peli on tulossa, sillä Åland United on vahvistunut todella paljon. Tämä on loistava mittari sen suhteen, missä me tällä hetkellä menemme. Meidän tavoitteenamme on pelata mahdollisimman ehjä ja tasapainoinen reilu 90-minuuttinen, TPS:n päävalmentaja Sami Haltia painottaa.

TPS:ltä puuttuu viikonloppuna varmuudella kolme pelaajaa. Hanna Ruohomaa on aloittanut jo kevyen palloharjoittelun, mutta ei pysty vielä pelaamaan. Poissa ovat lisäksi Elli Pikkujämsä sekä Veronica Timlin. TPS:n uusista pelaajista Milla-Maj Majasaari on saanut kärsiä myös pikkuvammoista, mutta hyökkäyspään uusi vahvistus Jutta Rantala on saanut treenata koko talvikauden täydellä teholla.

-Tammikuu oli todella haastava ja rikkonainen kuukausi kaikkine sairasteluineen ja loukkaantumisineen, mutta parempaa kohti ollaan onneksi menossa, Haltia toteaa.

Lisää uutisia