TPS:n maalivahtiosasto on valmiina kauteen 2021

TPS vahvistaa maalivahtiosastoaan kahdella uudella pelaajasopimuksella. Maalivahti Jere Koponen saa tuekseen Santeri Aaltosen sekä Ville Sepän, jotka molemmat ovat solmineet kauden 2021 kattavat sopimukset TPS:n kanssa. 27-vuotiaalla Aaltosella oli seuransa kanssa jo kuukauden mittainen paperi Suomen Cupin otteluihin, mutta optio otettiin käyttöön ja sopimus on nyt koko kauden 2021 mittainen.

Aaltonen siirtyi TPS:n riveihin viime kaudeksi silloisesta Ykkösen voittajajoukkueesta, FC Hakasta. Hän on alun perin SalPa:n kasvatteja, mutta on edustanut urallaan myös BK-46:tta ja EIF:iä. Aaltonen on pelannut juniorivuosinaan myös viisi poikien maaottelua.

24-vuotias Seppä edusti TPS:ää edellisen kerran kaudella 2017, jolloin seura nousi kauden päätteeksi suoraan Veikkausliigaan. Seppä siirtyi TPS:stä Kakkosen tasolle oululaisen Herculeksen maaliin, jonka ykkösmaalivahtina hän torjui kauden 2018. Seuraavana vuonna hän siirtyi Ykkösen tasolle FF Jaron paitaan, jossa hän viihtyi kauden 2019. Kauden 2020 Seppä torjui Nyköpings BIS:n riveissä Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, 1-divisioonan pohjoislohkossa. Sarjapelejä kertyi Ruotsissa yhteensä 14.

– Hieno fiilis tulla takaisin, TPS:llä on erittäin tasapainoinen ja laadukas joukkue. Harjoituksissa tekemisen taso on korkealla ja laadukasta. On keskitytty pieniin asioihin, josta tulee se kokonaisuus. Ruotsissa pelaaminen oli ainutlaatuinen ja opettavainen kokemus, otettiin paljon vastaan peleissä, mutta se kehitti minua maalivahtina eteenpäin. Olen viime vuosina oppinut tuntemaan itseni ja omat vahvuuteni paremmin, ja kehittynyt jokaisella osa-alueella kokonaisvaltaisemmaksi maalivahdiksi. Eräs suurimpia syitä palata Tepsiin oli Mikko Känkäsen laadukas maalivahtivalmennus, Seppä painottaa.

Seppä on pelannut ennen ensimmäistä TPS-kauttaan myös SalPa:n, FC Interin ja ÅIFK:n paidassa. Seppä on pelannut tähän mennessä urallaan yhteensä 15 Ykkösen ja 61 Kakkosen ottelua.

TPS:n urheilujohtaja Mika Laurikainen on erittäin tyytyväinen TPS:n maalivahtien kokonaistilanteeseen Aaltosen ja Sepän sopimusten varmistuttua.

– Ville Seppäkin on jo entuudestaan tuttu pelaaja seuralle ja hän sopii todella hyvin tähän kokonaisuuteen. Voimme turvallisin mielin luottaa tähän osastoon, sillä meillä on erittäin kokenut ja laadukas maalivahtikolmikko Ykköseen, TPS:n urheilujohtaja Mika Laurikainen painottaa.


TPS:n kausikortit kaudelle 2021 myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/fc-tps-2021-kausikortti-veritas-stadion-turku-lippuja/73172

Lisää uutisia