TPS:n A-juniorit jatkavat sarjakärjessä

TPS haki kolme pistettä A-poikien SM-sarjaottelusta Seinäjoelta. Palloseura johtaa sarjaa nyt kahdella pisteellä, kylläkin ottelun vähemmän pelanneena kuin toisena oleva JJK Jyväskylästä.

Ottelun alku oli TPS:lle hiukan nihkeä, mutta peli oli kuitenkin selvästi turkulaisten hallinnassa. TPS:n Mikael Lahtivuori vei joukkueen johtoon läpiajosta 43. minuutin kohdalla. Lahtivuori jatkoi maalitehtailua illan toisellaan 55. minuutilla. Luvut 0-3 vieraille viimeisteli nostolla maalivahdin yli juuri TPS:aan Atlantiksesta siirtynyt Farid Mountassir heti 57. minuutin kohdalla. Kotijoukkue kavensi vielä TPS:n puolustuksen ja maalivahti Uschanoffin sählätessä
keskenään ja ottelu päättyi lukemiin 1-3.

– Tänään joukkueella oli onnistujia laajalla rintamalla, vastuuvalmentaja Tomi Kivikoski kiitteli ottelun jälkeen.

ed3909839f","devMode":"false","wpmlLanguageCode":"","menuSettings":{"jetMenuRollUp":"true","jetMenuMouseleaveDelay":"500","jetMenuMegaWidthType":"container","jetMenuMegaWidthSelector":"","jetMenuMegaOpenSubType":"hover","jetMenuMegaAjax":"false"}};