TPS kohtaa Naisten Suomen Cupin avauskierroksella lohjalaisen FC Vohvelit

Naisten Suomen Cupiin 2019-20 ilmoittautui määräaikaan mennessä 21 joukkuetta ja sen avauskierrokset on nyt arvottu. Suomen Cup alkaa superkierroksella, jonka pelipäivä on 3.8. Superkierroksella ovat mukana kaikki kymmenen Naisten liigan joukkuetta, jotka sijoitettiin eri arvontakoriin site, etteivät ne voi kohdata toisiaan. Naisten liigan joukkueet aseteltiin erillismääräysten mukaisesti automaattisesti myös vierasjoukkueiksi.

TPS:n avausvastustajaksi arvottiin ottelun Lohjan Pallon FC Vohveleiden joukkue. FC Vohvelit pelaa kaudella 2019 SPL:n Uudenmaan piirin alueella Naisten Vitosta.

Superkierroksen voittajat etenevät suoraan kevättalvella 2020 pelattavaan lohkovaiheeseen ja hävinneet joukkueet jatkavat 2. kierrokselle. 2. kierroksella lepovuoron saa viisi joukkuetta ja sen jälkeen Suomen Cup jatkuu 3. kierroksella kahdeksan joukkueen voimin.

Edelleen 4. kierrokselle jatkaa neljä joukkuetta ja kierroksen kahden ottelun voittajat pääsevät lohkovaiheeseen yhdessä kymmenen jo superkierroksella tiensä lohkovaiheeseen selvittäneen joukkueen kanssa.

Lisää uutisia