TPS kaatoi JJK:n A-junioreiden kärkikamppailussa

TPS:n A-juniorit pysyvät tiukasti sarjan kärkikahinoissa mukana. Eilen joukkue kaatoi Kupittaalla sarjan kärkikamppailussa JJK:n maalein 2-1 (1-0).

Päävalmentaja Matthias Ahosta tuurasi eilisessä ottelussa TPS:n valmennuspäällikkö Tommi Pikkarainen.

– Tämä ei ollut meiltä paras pelimme tähän mennessä, mutta se oli hieno taisteluvoitto. Maalipaikkojen valossa voitto oli kyllä täysin ansaittu ja olisimme voineet viedä pelin isommillakin lukemilla. Pallollinen pelimme ei kuitenkaan ollut niin hyvää, kuin se on tällä kaudella välillä ollut. Todella hieno asia on kuitenkin, miten yhtenäisesti ja taistellen joukkue pelaa.

TPS:n maalit olivat Jere Uusitalon ja Jeremias Kaaren käsialaa.

– Meillä oli mukana myös kaksi pelaajaa B17-ryhmästä, Waltteri Peltola ja Juuso Salminen, ja molemmat pelasivat oikein hyvin, Pikkarainen kehaisee nuoria pelaajia.

Voitolla TPS nousi sarjan jaetulle piikkipaikalle. JJK ja TPS ovat molemmat keränneet 25 pistettä 11 ottelussa.

– Meillä on nyt B-junioreiden tavoin kaksi viikkoa taukoa otteluista ja pelaajat saavat viikon huilin treeneistä. Lauantaina 28.7. matkaamme sitten Kuopioon.

Tuolloin vastassa on KuPS ja ottelu alkaa klo 15.00 Savon Sanomat Areenalla.

TPS A – JJK 2-1 (1-0)
43′ Jere Uusitalo (Ates) 1-0
70′ JJK 1-1
83′ Jeremias Kaari 2-1

TPS:n avaus: Kai Nyroos, Lauri Tulla, Jeremias Kaari, Atte Holmberg, Jere Uusitalo (84′ Virtanen), Jonni Peräaho, Arsalan Azizi, Waltteri Peltola (74′ Salminen), Mbonu, Ates, Forsström
Vaihdossa: Juuso Salminen, Jami Virtanen

Lisää uutisia