TPS isännöi RoPS:aa keskiviikkona Kupittaalla

TPS kohtaa vielä ennen juhannusta Rovaniemen Palloseuran kotikentällään Kupittaan Veritas Stadionilla. Ottelu alkaa huomenna keskiviikkona 19.6. klo 18.30. TPS:n vire on nousujohteinen ja kuntopuntarin kolmonen on pitänyt kolmessa edellisessä liigaottelussaan nollan omassa päässään.

– Puolustuspelimme paranee koko ajan. VPS-pelissä pystyimme parhaiten pitämään pakan tiiviinä koko joukkueena. Honka-pelissä pidimme nollat, mutta vastustaja sai luotua paikkoja. Toivottavasti pystymme jatkamaan siis siitä, mihin VPS-pelissä jäimme, TPS-puolustaja Jani Tanska pohtii.

– Olemme saaneet luotua paikkoja hyökkäyspäässä ja se on pienestä kiinni menevätkö ne sisään. En ole itse huolissani maalinteosta, vaan uskon, että maaleja tulee. Meillä on hyvät hyökkääjät.

Huomisen ottelun vastustaja RoPS on ollut kova kotikentällään ja voitti muun muassa TPS:n alkukaudesta 1-0 tuloksella Rovaniemellä. Vieraskentällä RoPS:lla ei kuitenkaan ole kulkenut vahvasti ja joukkue sai vasta viime kierroksella ensimmäisen vieraspelipisteensä.

– En tiedä mikä siinä mahtaa olla. Ehkä kotiyleisö saa sytytettyä heidät tai kenttä, tms. Täytyy vain pitää huolta, että sama jatkuu myös huomenna, eivätkä he saa pisteitä täältä. Missään nimessä ei voida tuudittautua heidän huonoon vierasvireeseensä. Koimme RoPS:n vaarallisuuden jo kauden ensimmäisessä pelissä, Tanska muistuttaa.

TPS – RoPS keskiviikkona 19.6. klo 18.30 Veritas Stadionilla.

Lisää uutisia