TPS aloittaa Suomen Cupin Talin hallissa

Suomen Cupin viides kierros potkaistaan huomenna keskiviikkona käyntiin ja samalla TPS pelaa kilpailun ensimmäisen ottelunsa. Arpa heitti TPS:n vastustajaksi länsihelsinkiläisen Pajamäen Pallo-Veikot. PPV pelaa Uudenmaan piirin Kolmosessa, eli Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kolmen Kolmosessa pelatun ottelun jälkeen PPV on tutustunut tulosurheilun jokaiseen mahdolliseen lopputulokseen, eli plakkarissa ovat voitto, tasuri ja tappio. Neljä pistettä oikeuttaa sarjan kuudenteen sijaan. Maaleja PPV on paukutellut pelaamissaan sarjaotteluissa kahdeksan, toiseksi eniten omassa lohkossaan.

Aiemmilla Suomen Cupin kierroksilla PPV on pudottanut HJK-j:n (5.div.), PuiU:n (3.div.), Atletico Malmin (3.div.) sekä FC kuusankosken (2. div.). PPV on siis parhaillaan vahvassa cup-vireessä.

TPS ei siis ole vielä aloittanut cup-taivaltaan, mutta viime vuonna cupin alkukierroksilla TPS:ää vastaan asettui niin ikään Uudenmaan piirin Kolmosessa pelaava SexyPöxyt, joka kiusasikin Tepsiä oikein urakalla. TPS voitti tiukan taistelun jälkeen Pöxyt lukemin 0-2. TPS:n maaleista vastasivat jo TPS:n taakseen jättäneet Yll Hoxha ja Samu-Petteri Mäkelä.

PPV-TPS pelataan Talin hallissa keskiviikkona 12.5. klo 17.00 alkaen.

Lisää uutisia