Robert Milsom palaa Fulham FC:n vahvuuteen

TPS:ssä huhtikuusta asti lainasopimuksella pelannut Robert Milsom palaa tänään takaisin kotimaahansa Englantiin ja lontoolaisseura Fulham FC:n riveihin. Fulhamin ja TPS:n välinen lainasopimus ulottui alun perinkin elokuulle asti, mutta Milsomin paluu aikaistui päivissä laskettuna hieman, koska lontoolaisseuran uusi manageri Mark Hughes haluaa koota kaikki pelaajansa harjoitusvahvuuteen ennen Valioliigakauden alkua. Milsom ehti aikanaan debytoida Valioliigassa jo helmikuussa 2009 ottelussa Manchester Unitedia vastaan.

Vasenjalkainen Milsom hankittiin Turkuun nimen omaan puolustavaksi pelaajaksi, ja hän esiintyikin raitapaidoissa eri rooleissa niin keskikentällä kuin puolustuslinjassakin. 23-vuotias Milsom ehti pelata TPS:n riveissä yhteensä 14 Veikkausliigaottelua.

– Robert on erittäin monipuolinen ja hyvä pelaaja ja hän kyllä täytti odotukseni. Tietysti olisin pitänyt hänet mielelläni täällä loppukauden. Oli hienoa, että hän oli yksi kentän parhaimmista pelaajista kotiyleisön edessä pelatussa jäähyväisottelussaan, päävalmentaja Marko Rajamäki kiittelee suojattiaan.

Lisää uutisia