Naisten Ykkönen: Kahden ottelun viikko käyntiin tiistaina

TPS:n naisten edustusjoukkue pelaa tällä viikolla kaksi ottelua. Ensin kotona rästiottelu Jyväskylän Pallokerhoa vastaan tiistaina ja sitten lauantaina vieraissa Esbo Bollklubbia vastaan. TPS:n päävalmentaja Akusti Salonen sanoo joukkueen keskittyvän tiiviisti otteluun kerrallaan.

– Ensin ajatukset on tiistaissa, sitten puramme ottelun ja vasta sen jälkeen alamme keskittyä lauantaiseen otteluun, Salonen vakuuttaa.

Tiistain vastustaja JyPK löytyy sarjataulukosta sijalta kuusi. Joukkue on pelannut kahdeksan ottelua, josta se on voittanut kolme, pelannut kaksi tasan ja hävinnyt kolmesti.

– JyPK on yksi päävastustajistamme tässä sarjassa. Olemme viilanneet muutamia juttuja omassa pelaamisessamme ja pyrkineet tuomaan alkukaudesta olleita laadukkaita asioita takaisin. Meillä on hyvä harjoitusviikko takana, pelaajat ovat tehneet hyvin töitä ja lähtökohdat otteluun ovat erinomaiset, Salonen kertoo.

Jyväskyläläisten maalisuhde 8–7 kertoo joukkueen vähämaalisista otteluista. 

– JyPK puolustaa hyvin kurinalaisesti ja heidän puolustuksestaan on vaikea löytää tiloja ja siten maalipaikoille pääsy on vaikeaa. Pallollisesti joukkue on yksi sarjan parhaista ja joukkue on hyvin taitavasti roolitettu. Heidät täytyy pitää pois maalipaikoilta, Salonen sanoo.

Ottelu on kuluvan kauden vasta ensimmäinen, jonka TPS pääsee pelaamaan Yläkentällä. Yläkentän katsomoremontti valmistui viime viikolla.

TPS–JyPK. Naisten Ykköstä tiistaina 7.6. kello 19 Yläkentällä.

Lippu 5 €, TPS:n kausikortilla ilmainen sisäänpääsy.

Tervetuloa!

Lisää uutisia