Miesten Kolmonen: Voittoputkessa liitävä TPS U23 kohtaa alavireisen Paimion Hakan

TPS U23:n jatkaa pelejään miesten Kolmosessa huomenna lauantaina vierasottelulla Paimion Hakaa vastaan. Ottelu alkaa kello 15.00.

TPS U23 lähtee lauantain peliin viiden ottelun voittoputkessa. Viidessä voittopelissä Tepsille on tehty yhteensä vain yksi maali, joten puolustuspeli on ollut aivan erinomaista. TPS:n huippuvireen sai viimeisimpänä tuta Maskun Palloseura, jonka Tepsi pisti halki, poikki ja pinoon selvin lukemin 4–0.

Tepsin peli on kulkenut hienosti myös hyökkäysalueella. Viime pelissä nähtiin jälleen hienoja kuvioita ja taidokkaita viimeistelyjä. Maalinteossa on alkukauden aikana onnistunut kahdeksan eri pelaajaa.

TPS U23 lähtee lauantain matsiin sarjataulukon kakkossijalta. Kuudesta ottelusta Tepsi on kerännyt 15 pistettä. Kolmosen A-lohkoa johtaa puhtaalla pelillä Rauman Pallo-Iirot. Taulukon toisesta ääripäästä löytyy Paimion Haka, joka on viidestä ensimmäisestä ottelustaan onnistunut keräämään vain yhden sarjapisteen.

TPS U23:n ja Paimion Hakan maalisuhteet ovat toistensa peilikuvia: Tepsi on tehnyt 15 maalia ja päästänyt 2, Haka tehnyt 4 ja päästänyt 15.

Lisää uutisia