KuPS-ennakko: ”Nyt mennään omilla, mutta ensi viikolla ratkaisuja pelaajarintamalla”

Kolme ottelun tappioputkessä kärvistelevä TPS koettaa vaihtaa suuntaa sunnuntaina Kuopiossa KuPS:n vieraana. TPS on hävinnyt nyt peräkkäin HJK:lle, FC Hongalle ja Ilvekselle, joten pisteet tulisivat nyt enemmän kuin tarpeeseen.

Miehekkäästi Eurooppa-liigan karsinnoissa FC Kööpenhaminaa vastaan esiintynyt KuPS on ollut viime aikoina myös hieman hukassa Veikkausliigan puolella. Joukkue on hävinnyt kahdesti peräkkäin, ensin VPS:lle ja viime kierroksella PS Kemille.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päätyi alkukesällä Veritas Stadionilla maalittomaan tasapeliin. KuPS oli ottelussa se hallitsevampi osapuoli, mutta toisaalta kuopiolaisten maalivahti Otso Virtanen torjui aivan ottelun lopussa Miro Tenhon ampuman rangaistuspotkun.

TPS saa KuPS-otteluun takaisin kokoonpanoonsa pelikieltonsa kärsineet Rasmus Holman ja Ben McKendryn. Kokoonpanon voisi palata myös Miro Tenho, mutta hän ei ole sunnuntaina vielä pelikunnossa. Poissa ovat myös Ilves-ottelussa jalkansa telonut Juri Kinnunen sekä Jonni Peräaho.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen lähtee joukkojensa kanssa kohti Kuopiota positiivisella mielialalla, vaikka kokoonpanoasioissa riittääkin pohdittavaa. Laurikainen paljastaa samalla, että TPS:llä on nyt haku päällä niin uuden puolustajan, kuin hyökkääjänkin suhteen. KuPS-otteluun ei ylimääräisiä apuja vielä saada, mutta sen jälkeen on tarkoitus tehdä ratkaisuja pelaajarintamalla koko loppukautta silmällä pitäen.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/kups-ennakko-mennaan-omilla-ensi-viikolla-ratkaisuja-pelaajarintamalla/

KuPS-TPS alkaa Kuopion Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 5.8. klo 17.00.

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös KuPS-TPS -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3260801

Lisää uutisia