Kauden 2010 TPS-Tiikeripelaaja: Roope Riski!

TPS:n lasten ja nuorten kannattajakerhon jäsenet, tiikeriklubilaiset, ovat tuttuun tapaan äänestäneet kauden päätyttyä TPS-Tiikeripelaajaa. Tiikeripelaaja taistelee kentällä aina suurella sydämellä ja on perinteisesti takonut aimo annoksen maalejakin. Niin teki myös kauden 2010 Tiikeripelaaja, joka on Roope Riski!

Klubilaiset perustelivat valintaansa mm. seuraavasti: ”Roope on aktiivinen kentällä ja loistava maalintekijä.” Toiseksi äänestyksessä sijoittui viime vuoden tapaan Jukka Lehtovaara. Jukka onkin ollut Tiikeripelaaja-äänestyksen kestomenestyjä ja sijoittunut kolmen parhaan joukkoon jo kolmesti! Jukkaa äänestäneet olivat antaneet mm. tällaisia perusteluja: ”Jukka on tosi hyvä maalivahti”.

Kolmannen sijan nappasi Jonatan Johansson. Tintti oli vienyt lasten sydämet erityisesti kesän lopulla järjestetyssä Tiikeripäivässä, ja erään äänestäjän isä perustelikin valintaa hienosti näin:

Tintti on meidän perheessä number one! Hän otti kaikkein pienimmät aivan erityisesti huomioon Tiikeripäivänä ja kannusti hienoihin suorituksiin. Näin hän voitti pienet sydämet heti puolelleen. Tästä todisteena se, että kun Tiikeripäivän jälkeen meidän poika näki Tintin aina välillä TV:ssä tai lehdessä, hän aina tokaisi ylpeänä: ”Mun koutsi, Tintti!”

Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille klubilaisille! Kaikkien äänestäneiden tiikeriklubilaisten kesken arvottiin kauden 2010 Euro Cup -pelipaita. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onneksi olkoon!

Historian TPS-Tiikeripelaajat:
2010 Roope Riski
2009 Wayne Brown
2008 Mika Ääritalo
2007 Mikko Paatelainen

Lisää uutisia