Jazz-ennakko: ”Porilaisten marssi loppuu nyt!”

TPS pelaa kauden 2015 ensimmäisen virallisen kotiottelunsa lauantaina 14.3. Turun Urheilupuiston Yläkentällä.  Kyseessä on Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu ja vastaan asettuu porilainen FC Jazz. Ottelu alkaa klo 16.00.

TPS:n uusi maalivahti Oskari Forsman osoittaui hauskaksi ja persoonalliseksi sanasepoksi. Hän arvioi itseään maalivahtina sekä koko TPS:n iskukykyä kaudelle 2015. Forsman on alunperin FC Jazzin kasvatteja, joten mieheltä irtosi sopivasti sisäpiiritietoa myös TPS:n ensi lauantaisesta cup-vastustajasta. Forsman paljasti, että Jazzissa pelaa edelleen sellaiset ”puolisen tusinaa” hänen vanhoja pelikavereitaan. TPS-maalivahti nosti vielä erikseen esiin Jazz-ikoni Aleksi Nurmisen, joka on ollut punapaitojen matkassa Satakunnan piirin Vitosesta lähtien.

http://tpstv.fi/jazz-ennakko-porilaisten-marssi-loppuu-nyt/

TPS TV piti taas perinteisen juttutuokion päävalmentaja Mika Laurikaisen kanssa. Aina fiksusti esiintyvä TPS-luotsi niputti viime perjantain TPV-pelin ja latoi pöytään pelilliset plussat ja miinukset. Hän arvioi myös ensi lauantain cup-vastustajaa FC Jazzia sekä erityisesti porilaisten tuttua päävalmentajaa, John Allenia. Laurikainen kertoi myös joukkojensa terveystilanteesta sekä esitti toiveensa viimeisten sopimusten suhteen.

http://tpstv.fi/mika-laurikainen-paalutti-taas-mennet-ja-tulevat/

Lippujen hinnat lauantain cup-otteluun:
Aikuiset: 10 €
Opiskelijat ja eläkeläiset: 8 €
Lapset: 5 €.

Kannattaa ehdottomasti hankkia liput ennakkoon välttääksesi ruuhkat ja jonot. Ravintola Pikku-Torre (os. Yliopistonkatu 30) myy otteluun ennakkolippuja lauantaihin klo 14.00 asti. Yläkentän lipunmyyntipisteet aukeavat klo 15.30. Pyydämme mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, niin lipunmyynti etenee jouhevammin.

Vapaakorteista ottelussa käyvät ainoastaan TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikortti sekä Palloliiton kultakortti. Muut Ykkösen otteluihin oikeuttavat vapaakortit eivät ole voimassa TPS:n Suomen Cupin otteluissa. TPS Juniorijalkapallon lisenssikortilla lipun saa lunastettua lipunmyynnistä kahden (2) euron hintaan. Karttaan merkitty korttimaksupiste toimii samalla myös varattujen lippujen pisteenä. Samasta paikasta voi noutaa myös kultamerkkiliput.

Stadionalueelta löytyvät myös TPS:n naisten liigajoukkueen ylläpitämät kioskipalvelut.
TPS:llä ei ole vielä anniskeluoikeuksia alueelle.

Ottelu: TPS – FC Jazz (Suomen Cup)
Paikka: Urheilupuiston Yläkenttä (Turku)
Aika: La 14.3.2015 klo 16.00
Liput: 10€ / 8€ / 5€
Streami: TPS TV

Lisää uutisia