Wine tasting & BBQ

Wine tasting & BBQ

TPS järjestää yhteistyössä Ravintola Maunon, Bottlescoutsin ja Weberin kanssa Wine tasting & BBQ -illan torstaina 7.6. klo 18.00 alkaen Uittamon Paviljongissa (os. Rykmentintie 29, 20880 TURKU). Wine tasting & BBQ -ilta sisältää, alkumaljan, grilli-illallisen sekä ruokaviinit hintaan 99,00 € (+ alv 24%) henkilöä kohden.

Grilliherkkujen asiantuntijana häärää TPS Chef -kokkijoukkueen kippari Pekka Terävä. Viinivinkkejä jakelee puolestaan viinikauppias Kim Moliis. Kaksikko taikoo koko joukolle huippuillalliset viineineen, mutta heiltä saa myös osuvia grillausvinkkejä alkavaksi kesäksi.

- Wine tasting & BBQ -ilta on kesäinen ja hieman kevyempi jatko TPS Chef -tapahtumalle. Uittamon Paviljonki sijaitsee upeassa paikassa aivan meren äärellä ja jo se luo poikkeuksellisen hienot puitteet tälle tapahtumalle, TPS:n myyntijohtaja Timo Tuominen painottaa.

- Pekka ja Kim huolehtivat varmasti siitä, että illallinen on huippuluokkaa asiaankuuluvine juomineen. Heiltä kannattaa samalla kysyä käytännön vinkkejä ihan omaan kesäiseen mökki- ja kotigrillailuun. Pekka nyt tietää grillaamisesta kaiken ja Kim ohjeistaa asiaankuuluvat juomat siihen päälle, Tuominen vielä vinkkaa.

Koko tilaisuuden tuotto käytetään TPS jalkapallon toiminnan tukemiseksi.

Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä paikkoja on vain rajoitetusti!

Tervetuloa avaamaan grillikesä 2018!

Tilaisuuden tuotto käytetään TPS jalkapallon toiminnan tukemiseksi.

Varaukset ja lisätiedot

Janne Kytölä
tapahtumapäällikkö
040 532 1040
janne.kytola(a)tps.fi