Yleinen infopaketti TPS-JJK-otteluun

23.07.2015 11:09

TPS pelaa Ykkösen kauden 2015 kahdeksannen kotiottelunsa JJK:ta vastaan Turun Urheilupuiston Yläkentällä lauantaina 25.7. klo 16.00 alkaen.

Lippuja saa ennakkoon Ravintola Pikku-Torresta (os. Yliopistonkatu 30) perjantaihin asti sekä Lippupalvelusta. Ravintola Pikku-Torressa toivotaan, että liput maksettaisiin käteisellä, mikäli vaan mahdollista. Yleiset maksukortitkin toki käyvät. Lippupalvelun lippuihin tulee lipunhinnan päälle erillinen palvelumaksu.

Mikäli lipunosto jää juuri ennen ottelutapahtumaa, Yläkentän molemmissa lipunmyyntipisteessä käyvät maksukortit. Yläkentän lipunmyyntipisteet aukeavat klo 15.00. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

Lippujen hinnat TPS-JJK-otteluun:

Pääkatsomo:
- Aikuinen 14 €
- S-etualennus 12 €
- Opiskelija/eläkeläinen 10€
- Lapsi (7-16 v.) 6 €

Päätykatsomo (noin 250 istumapaikkaa, loput seisomapaikkoja):
- Aikuinen 10 €
- S-etualennus 8 €
- Opiskelija/eläkeläinen 6 €
- Lapsi (7-16 v.) 4 €

TPS TV lähettää TPS-JJK-ottelun myös suorana lähetyksenä KepitTV-palvelun kautta. TPS-JJK-ottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin päätykatsomoon. Liput on lunastettavissa Yläkentän lipunmyyntipisteistä. TPS:n lisenssikorteillä pääsee seuraamaan TPS:n kotiotteluita ilmaiseksi päätykatsomon istuma- ja seisomapaikoille.

Stadionalueelta löytyy TPS:n ylläpitämiä kioskipisteitä, joista saa kahvia, virvokkeita ja makkaraa. TPS:llä on stadionalueella on myös anniskeluoikeudet tarkoin määritellyillä alueilla, joita on kaksi. Molemmat anniskelualueet on varattu kaikille TPS:n miesten kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen miesten ottelun alkua.