Yleinen infopaketti TPS-EIF -otteluun 14.6.

13.06.2017 10:30

TPS kohtaa Jalkapallon Ykkösessä keskiviikkona 14.6. tammisaarelaisen Ekenäs IF:n. Ottelu potkaistaan käyntiin Veritas Stadionilla klo 18.30.

Tapahtuma-alue käsittää Veritas Stadionin pääkatsomon, muut katsomonosat eivät ole käytössä ottelun aikana. Veritas Stadionilla on anniskeluoikeudet ja sieltä löytyy useita stadionyhtiön ylläpitämiä kioskipisteita.

TPS:n VIP-kausikorttilaisia palvelee Heineken VIP-lounge, joka sijaitsee pääkatsomon 3. kerroksessa. (Käynti pääkatsomon takaa vasemmasta reunasta ennen joukkue- ja lehdistötiloja)

Veritas Stadionilla on kaksi lipunmyyntipistettä. Päälipunmyynti ja varatut liput –piste sijaitsee stadionin parkkialueen reunassa lähellä Veritas Stadionin pääsisäänkäyntiä. Toinen lipunmyyntipiste on Veritas Stadionin jäähallin puoleisessa kulmassa.

Veritas Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 14.6. klo 17.30. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin. TPS:n lisenssikorteilla pääsee seuraamaan EIF-ottelua Veritas Stadionin pääkatsomoon.

TPS-kannattajat sijoittuvat Veritas Stadionin pääkatsomon A1-lohkoon.

TPS:n peleissä lapsia viihdyttävät Turun Ammatti-instituutin lähihoitajaopiskelijat, jotka pitävät lapsiparkkia kaikille 3-9 vuotiaille lapsille. Ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä ja kasvomaalausta. Lapsiparkki sijaitsee pääkatsomon 2. kerroksessa, kioskitasanteella.

Lippujen hinnat TPS-EIF -otteluun:

Veritas Stadionin pääkatsomo:

-Aikuiset: 16 € (Liput ennakkoon Ticketmasterilta vain 10 €: http://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-eif-siirretty-ottelu-alkuperainen-ottelupaiva-294-lippuja/194783)
-S-etualennus: 14 € (Voimassa vain stadionin portilla ottelupäivänä alkaen 1 h ennen ottelun alkua. Alennus ei koske lasten, opiskelijoiden ja eläkeläisten tai alehintaisia lippuja)
-Opiskelija/eläkeläinen: 12 €
-Lapset: (7-16v.) 6 €

HUOM! 29.4. aloitetun TPS-EIF-ottelun pääsyliput käyvät myös 14.6. pelattavaan uusintaotteluun. Vanhat pääsyliput pitää kuitenkin vaihtaa uuteen pääsylippuun etukäteen ennen 14.6. pelattavaa TPS-EIF-ottelua. Keskeytetyn TPS-EIF-ottelun pääsylippuja voi vaihtaa TPS-toimistolla (Karjakatu 37, 20520 Turku, ma-pe klo 11–15) tai viimeistään 14.6. ennen TPS-EIF–ottelua Veritas Stadionin lipunmyyntipisteessä.

Otteluisäntä: Varsinais-Suomen Autocenter Oy

HUOM! Liikuntaesteisille on järjestetty omat paikat pääkatsomon F-lohkoon, jonne on hissiyhteys.

Elisa Viihde ja Fanseat.com lähettää TPS-EIF -ottelun suorana lähetyksenä.

Tervetuloa!