VPS-ennakko: Ääritalo palaa, Yateke myös kokoonpanossa mukana

16.08.2018 15:00

TPS kohtaa perjantaina 17. elokuuta Veritas Stadionilla Vaasan Palloseuran klo 18.30 alkaen. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Turussa vierasjoukkueen 0-1-voittoon ja VPS oli parempi myös kotonaan Vaasassa, sillä kertaa voittolukemat olivat 2-0.

TPS on muuttunut kauden ensimmäisistä VPS-kohtaamisista sen verran, että joukkueen vahvuuteen ovat liittyneet serbialaispuolustaja Željko Savić sekä hyökkääjät, virolainen Albert Prosa ja keskiafrikkalainen Sterling Yateke. Vastaavasti hyökkääjä Aleksi Ristolan pelaajasopimus purettiin yhteisymmärryksessä seuran ja pelaajan kesken ja hyökkääjä Drago Milovicin sopimusta ei jatkettu enää heinäkuun jälkeen. Onni Valakarin ura jatkuu puolestaan norjalaisen Tromsø IL:n riveissä.

TPS lähtee VPS-otteluun sarjan viimeiseltä sijalta viisi peräkkäistä tappiota allaan. Tappiot ovat tulleet HJK:ta, Ilvestä, KuPS:ia vastaan sekä FC Honkaa vastaan kahdesti. Veikkausliigassa kuudentena oleva VPS hävisi myös viime kierroksella. Kyseessä oli Pohjanmaan derby SJK:lta vastaan ja loppulukemiksi tuli 0-2. Sitä ennen vaasalaiset ovat pelanneet kaksi tasapeliä, jotka tulivat SJK:ta ja FC Lahtea vastaan. VPS on hieman heikomman jaksonkin jälkeen kuitenkin vain kahden pisteen päässä sarjan kolmannesta sijasta.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen johti joukkojensa harjoituksia torstaina Kupittaalla. TPS-luotsi kävi läpi joukkueensa yleistilanteen sekä uudet pelaajat. Laurikainen avasi myös Tomas Hradeckyn tämänhetkistä tilannetta. TPS:n kokoonpanosta puuttuu varmuudella Hradeckyn lisäksi Juri Kinnunen.

Pelikuntoon taas päässyt Mika Ääritalo kertoo, miksi viime viikonlopun FC Honka -ottelu jäi väliin. Hän kertoo myös omat näkemyksensä TPS:n uusimmista pelaajista sekä ennakoi perjantaista VPS-ottelua. 33-vuotias Ääritalo on TPS:n tämän kauden paras maalintekijä viidellä osumallaan.

TPS-VPS perjantaina 17.8. klo 18.30 - tervetuloa!

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/vps-ennakko-aaritalo-palaa-yateke-myos-kokoonpanossa-mukana/


Perjantainen TPS-VPS on myös Veikkauksen pelikohteena.


Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös TPS-VPS -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3276892

Tarjous! Tilaa kaksi kuukautta Ruutua yhden hinnalla. Samalla pääset tukemaan kannattamaasi seuraa.

Ohjeet kampanjatarjouksen lunastamiseen:

1. Siirry seuraavaan osoitteeseen: https://kauppa.ruutu.fi/veikkausliiga2018

2. Hyväksy palvelun ehdot ja luo tarvittaessa Sanoma-tili.

3. Kirjoita alennuskoodisi sille tarkoitettuun kohtaan:

KOODI: TPS2018

4. Tilaa tuote ohjeiden mukaan ja kirjaudu sisään Ruutuun.

Kampanja-aika päättyy 31.8.2018.

Tilaus käsittää toistaiseksi voimassa olevan Ruutu+-tilauksen etuhintaan. Ensimmäiset 2 kuukautta (60 vrk) hintaan 9,95 €, tämän jälkeen 9,95 €/kk. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa maksetun jakson loppuun.