Viikon TPS-pelit: 18.–24.9. – TPS Akatemia isännöi Åbo IFK:ta

18.09.2023 10:45

Miesten Ykkönen jatkuu perjantaina Seinäjoella tärkeällä kamppailulla, kun sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla olevat TPS ja SJK Akatemia kohtaavat. Panokset ovat isot, sillä TPS on sarjataulukossa neljäntenä ja SJK Akatemia tasapisteissä viidentenä. Neljäs sija on viimeinen monivaiheisiin nousukarsintoihin oikeutta sija. Kello 18.30 alkavaa ottelua voi seurata tuttuun tapaan suorana lähetyksenä Ruudun välitiksellä.

Perjantaina pelataan myös Turussa, kun TPS Akatemia saa Yläkentälle vieraakseen Åbo IFK:n. Kahden turkulaisjoukkueen välinen miesten Kolmosen ottelu potkaistaan käyntiin kello 19.30.

TPS:n B-pojat jatkavat taistelua SM-karsintapaikan puolesta lauantaina Kupittaa 5 -kentällä. Vastaan asettuu Salon Palloilijat. Tällä hetkellä Marko Rajamäen valmentama TPS P17 on omassa lohkossaan kakkossijalla ja kiinni SM-karsintapaikassa.

Sunnuntaina TPS:n A-pojat ottavat haltuunsa Veritas Stadionin. Kello 14.15 alkavassa ottelussa vastustajajoukkue on Tampereen Ilves.

Kansallisen Liigan ja Ykkösen TPS-matsit voit ladata omaan kalenteriisi tämän linkin kautta. Kaikkien TPS Jalkapallon joukkueiden ottelut löydät Palloliiton tulospalvelusta.