Veikkausliiga jatkuu TPS:n osalta tänään Rovaniemellä

TPS:n taival Veikkausliigassa jatkuu maajoukkuetauon jälkeen tänään vierasottelulla John Allenin luotsaamaa Rovaniemen Palloseuraa vastaan. TPS ei tauolla lomaillut paria vapaapäivää lukuun ottamatta, vaan tauko sujui treenaten. A-maajoukkueen mukana TPS-miehistöstä porhalsi koko viikon Mika Ääritalo. Lisäksi Suomen alle 21-vuotiaita edusti EM-karsintojen avausottelussa Maltaa vastaan Juho Lähde ja Petteri Pennanen.

– Emme ole sinänsä viettäneet mitään lomaa tässä välissä ja muutama jätkä on ollut maajoukkue-edustuksissa mukana. Meillä oli pari vapaapäivää, mutta muuten olemme tehneet tauon ajan töitä, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki kertoo.

TPS:n vierailut Rovaniemellä ovat perinteisesti olleet hieman takkuisia.

– RoPS on ollut meille hankala vastustaja ja he ovat aloittaneet kauden vahvasti. RoPS on pelannut erityisesti hyvin kotona. Tavoitteenamme on saada ottelusta jotain mukaamme. Voittoa lähdemme luonnollisesti hakemaan, mutta vähintään piste on saatava. Hyvin meidän pitää kuitenkin pelata jos mielimme voittaa.

TPS:n sairastuvalta kuuluu hyvää, kun koko alkukauden sivussa ollut Santeri Mäkinen on pystynyt palaamaan joukkueen treeneihin mukaan.

– Terveystilanteemme on tällä hetkellä hyvä ja Santtu palasi maanantaina treeneihin. Hän ei tietenkään ole vielä pelikunnossa tänään, mutta on tehnyt jo kevyttä pallollista harjoittelua joukkueen mukana.

Lisää uutisia