Varamiehinen TPS taipui Hongalle

TPS hävisi tänään harjoitusottelussa espoolaiselle FC Hongalle Kupittaa vitosella lukemin 2-3. Honka siirtyi 0-1-johtoon vajaan puolen tunnin kohdalla Karim Jouinin osumalla. TPS nousi tasoihin kulmapotkun jälkitilanteesta 59. minuutin kohdalla. TPS:n 1-1-tasoituksen viimeisteli maalin edestä Eetu Leppänen. Espoolaiset menivät uudestaan johtoon 62. minuutin kohdalla ja maalintekijäksi merkittiin Calvin N’Sombo.

Muutama minuutti tästä ja TPS nousi taas tasoihin. TPS:n tasoituksen iski pilkulta Sami Rähmönen. Honka livahti kolmannen kerran ja samalla lopullisesti 2-3-johtoon 76. minuutin kohdalla Antonio Inutilen toimesta.

TPS:n harjoitusottelut jatkuvat keskiviikkona 3.2. virolaista FC Levadiaa vastaan. Ottelu pelataan Eerikkilän Urheiluopistolla ja se alkaa vasta klo 19.30.