TPS vahvistaa keskikenttäänsä Kennedy Eriballa

09.03.2012 20:55

Veikkausliigakauteen 2012 valmistautuva TPS on vahvistanut rivejään tekemällä sopimuksen nigerialaispelaaja Kennedy Eriban kanssa. 21-vuotias keskikenttäpelaaja on harjoitellut koko talvikauden ajan raitapaitojen vahvuudessa. Eriba pystyy pelaamaan keskikentällä niin puolustavassa kuin hyökkäävämmässäkin roolissa sekä keskellä että laidalla. Sopimuksen kesto on mallia 2+1.

- Kennedy tuo monipuolisena pelaajana lisää vaihtoehtoja kokoonpanoomme. Hän on ehtinyt sopeutua joukkueeseen ja pelitapaan lyhyessä ajassa hyvin. Kennedy sopii nuorena ja lupaavana pelaajana rinkiimme erinomaisesti ja hän omaa mahdollisuudet nousta erittäin tärkeäksi pelaajaksi joukkueellemme, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande uskoo.

TPS ja Eriba kohtaavat Liigacupin 1-lohkon ottelussa IFK Mariehamnin Turun Javenture-Areenalla huomenna lauantaina 10.3. klo 13.45. TPS:llä on tuolloin mahdollisuus varmistaa Liigacupin puolivälieräpaikkansa jo ennen viimeistä ottelukierrosta, jolloin se kohtaa Hakan Valkeakoskella.