TPS TV: TPS:n naisjaosto opastaa GANT Akatemian poikia ruoanlaiton pariin

02.06.2016 10:43

TPS:n tänä vuonna perustettu GANT Akatemia sai neljä vahvistusta Tampereelta, kun veljekset Marcio ja Mauro Severino sekä Abukar Mohamed ja Pekka Mattila siirtyivät TPV:n organisaatiosta Turkuun. Nuorukaiset asuvat kimppasolussa YO-kylässä ja he tuntuvat sopeutuneen itsenäiseen elämään hienosti.

TPS:n naisjaosto kantaa aina äidillistä huolta seuran nuorista pelaajista ja niinpä he kysyivätkin GANT Akatemian pojilta, haluaisivatko nämä hieman opastusta keittiön saloihin. Pojat vastasivat kuorossa kyllä ja niinpä TPS:n Naisjaosto vieraileekin kevään aikana neljä kertaa poikien luona kokkaamassa.

TPS TV pääsi mukaan, kun TPS:n naisjaosto vieraili poikien luona toista kertaa. Tällä kertaa poikien apuna häärivät Anne Muuriaisniemi ja Leena Uronen. Ensimmäisellä kerralla ruokalistalta löytyi lihapullat ja muusi sekä mustikkarahka ja illaksi vielä lämpimiä voileipiä ja hedelmävati. Toisella kerralla tehtiin kanapastaa, tuorevihannessalaattia sekä marjapiirakkaa.

Pojat ovat saaneet opastusta myös yleiseen keittiöhygieniaan, keskinäiseen työnjakoon keittiössä, sopivaan ruokarytmiin sekä yleensäkin ruoan monipuolisuuteen ja terveellisyyteen. 

Video TPS TV:ssä: http://tpstv.fi/tpsn-naisjaosto-opastaa-gant-akatemian-poikia-ruoanlaiton-pariin/