TPS TV Inter-ottelun jälkimainingeissa

Juri Kinnunen tuntee Ykkösen metkut

TPS TV tapasi raitapaitojen tuoreen sopimuspelaajan, Juri Kinnusen, Inter-voiton palauttavien treenien jälkeen. Mainion ottelun omalla puolustuskaistallaan kiitänyt Kinnunen maiskutteli vielä tyytyväisenä derby-voittoa. Hän on muutenkin varsin tyytyväinen joukkueensa olotilaan, sillä pelitapa tuntuu hitsautuvan päivä päivältä paremmin yhteen. Kinnunen tuntee myös alkavan kauden sarjan erittäin hyvin, sillä hänellä alkaa jo seitsemäs kausi Ykkösen tasolla. Ainoat liigaottelut ovat TPS-paidasta viime kaudelta.

TPS-maalarit analysoivat vielä Inter-osumansa

TPS kepitti tiistaisessa harjoitusmatsissa FC Interin Javenture-Areenalla lukemin 3-1. Tepsistä maalin makuun pääsivät Jussi Aalto, Waltteri Peltola ja Matej Hradecky. Aalto kumautti Palloseuran 1-0-johtoon pilkulta 23. minuutin kohdalla. Peltola vei Tepsin puolestaan 1-2-johtoon 65. minuutilla. Maali oli nuorelle miehelle ensimmäinen TPS:n edustusjoukkueen paidassa. Hradecky tyylitteli 90. minuutilla vielä 1-3 tehokkaan vastahyökkäyksen päätteeksi. TPS-kolmikko käy vielä kertaalleen Inter-ottelun maalinsa läpi. Näitä maaleja kelpaakin aina vähän kertailla.