TPS seuraavana TamU:n kimppuun

TPS kohtaa Respect Suomen Cupin 4.kierroksen ottelussa takavuosien kilpakumppaninsa, nyt Kolmosen tasolla pelaavan Tampere Unitedin. Ottelu alkaa Tampereen Pirkkahallissa sunnuntaina 6.3. klo 18.15.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen lupaa joukkueensa lähtevän kovalla asenteella otteluun.

– TamU-ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä lähtökohtaisesti meidän pitäisi hallita palloa meitä alemmalla sarjatasolla pelaavaa joukkuetta vastaan. Mielenkiintoista nähdä pystymmekö siihen ja minkälaiseksi se pelimme muuttaa. Emme ole tätä päässeet tällä harjoituskaudella paljoakaan vielä harjoittelemaan.

– TamU on hyvä ryhmä ja siellä on tuttu valmentaja ja tuttuja pelaajiakin. Olemme katsoneet TamU:n pelaamista videolta, joten lähtötiedot heistä ovat ihan hyvät. Hyvä haaste tämä tähän kohtaan meille on.

TPS: sai iloisia uutisia lauantaina kun Jani Virtasen edustusoikeus saatiin siirrettyä Palloseuraan. ”Jamppa” nähdään siis TPS:n mukana sunnuntaina Tampereella.

TPS:n kokoonpanosta puuttuvat varmuudella loukkaantumisten takia Mikko Hyyrynen, Rasmus HolmaSanteri Peltola, Lucas Gabrielsson ja Eetu Leppänen. Myös Oskari Jakonen jättää ottelun väliin, sillä hän matkaa U19-maajoukkueen mukana Romaniaan. Suomi kohtaa Romanian kaksoismaaottelussa ti 8.3. ja to 10.3.

TamU-TV näyttää sunnuntaina Tampere Unitedin ja TPS:n välisen Suomen Cupin ottelun suorana nettilähetyksenä. Ottelun selostaa Manu Haapalainen, kommentaattoreina toimivat Antti Pettinen ja Mika Suonsyrjä. Ottelun näkee suorana ja ilmaiseksi osoitteesta: http://tampereunited.fi/tamu-tv/

TamU:n otteluennakko: http://tampereunited.fi/tampere-united-haastaa-tpsn-suomen-cupissa/

Ottelusta odotetaan loppuunmyytyä ja paikalle on lähdössä myös iso joukko TPS:n kannattajia, joten tunnelma Pirkkahallissa on varmasti katossa.

Lisää uutisia