TPS-pelaajat testien kautta joululomalle

21.12.2011 23:41

TPS-pelaajilla oli tänään viimeinen joukkueharjoitus ennen joulua. Kyseessä ei kuitenkaan ollut tavalliset treenit, vaan yhdet vuotuisista kestävyys- ja nopeustesteistä.

- Kolmen viikon treenaamisen jälkeen katsottiin missä mennään ennen siirtymistä joulun viettoon. Testien avulla pystymme seuraamaan hyvin pelaajien tasoa, päävalmentaja Marko Rajamäki kertoi.

- Pelaajat ovat tehneet todella hienosti töitä ja mennään tällä hetkellä oikein hyvällä tasolla, joka näkyy aivan konkreettisesti testituloksistakin. Nopeustestit olivat kohdallaan ja kestävyystesteissä useimmat pelaajat paransivat ennätyksiään.

TPS:n joukkue siirtyi siis testien jälkeen ansaitulle joululomalle, mutta pelkkää laiskottelua ei kuitenkaan ole tiedossa, vaan pelaajat harjoittelevat pyhien läpi omatoimisesti. Joukkueharjoitukset jatkuvat heti vuoden vaihteen jälkeen 2.1.

- Iso kiitos pelaajille, että he ovat tehneet niin sitoutuneesti töitä. Näiden hyvien testitulosten jälkeen on mukava siirtyä joulun viettoon, Rapa kehui.